Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "Іронія долі" від Netflix: коли на екрани вийде фільм
commentss НОВИНИ Всі новини

"Іронія долі" від Netflix: коли на екрани вийде фільм

Стрімінговий сервіс Netflix покаже голлівудську версію фільму Ельдара Рязанова «Іронія долі, або З легким паром»

29 грудня 2021, 22:20 comments2698
Поділіться публікацією:

Без радянського фільму "Іронія долі, або З легким паром" важко уявити новорічні свята. Але цього року глядачам бажають показати американську версію кінострічки.

"Іронія долі" від Netflix: коли на екрани вийде фільм

Американська версія «Іронії долі» (фото з відкритих джерел)

Відомо, що стримінгова платформа Netflix випустить комедію 31 грудня. У голлівудському варіанті фільм називається "Про долю" (About Fate). Головні ролі у ньому виконали Томас Манн ("Фарго", "Конг. Острів черепа"), Емма Роберт ("Нерв", "Пара на свята") та Льюїс Тан ("Мортал Комбат"). За сюжетом, головним героям буде по 30 років, хоча у радянській версії вони були трохи старшими.

"Історія двох людей, які вірять у кохання, але, здається, ніяк не можуть знайти її справжнього сенсу. І ось шалений колообіг подій новорічної ночі зводить їх разом..." — йдеться в описі комедії.

Зазначимо, що фільм "Іронія долі, або З легким паром" режисера Ельдара Рязанова вперше був показаний у Радянському Союзі 1 січня 1976 року. Аудиторія першого показу оцінюється у 100 мільйонів глядачів. Після цього фільм традиційно почали показувати по телебаченню напередодні Нового року.

Нагадаємо, як змінилися актори культової кінокартини "Іронія долі, або З легким паром" через 45 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що супергеройський фільм "Людина-павук: Немає шляху додому" став найкасовішим як за 2021 рік, так і за часів пандемії. Він стартував два тижні тому, а його касові збори вже досягли позначки в один мільярд доларів.

Читайте також, у мережі можна переглянути нову версію фільму "Один удома". Це не ремейк, а самостійна історія з новим сюжетом, що трохи повторює ключові моменти з оригінальної картини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

кацманавт

30 грудня 2021, 00:42

Покупаем поп-корн. Садимся поудобнее и улыбаемся....Очередное сралово от пиндосов ...Все пересрут и перевертят полодурки.У них всегда очень удачно получалось создовать такие шедевры как Пила 1 ..Пила 2 и таму подобные Шедевро Картины для ДЕГИНИРАТОВ.Удачного просмотра.!

нугзар

29 грудня 2021, 22:30

там тоже будет история пьяного дебила - "маменькиного сынка", которого изменит Сильная Волевая Женщина?


Новини