Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм став найкасовішим за 2021 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм став найкасовішим за 2021 рік

Фільм «Людина-павук: Додому шляху нема» першим за час пандемії зібрав у світовому прокаті понад 1 млрд доларів

29 грудня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

Супергеройський фільм "Людина-павук: Додому шляху нема" став найкасовішим як за 2021 рік, так і за часів пандемії. Він стартував два тижні тому, а його касові збори вже досягли позначки в один мільярд доларів.

Який фільм став найкасовішим за 2021 рік

Який фільм б'є рекорди у світовому прокаті (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання CNBC, нова "Людина-павук" стала першою кінострічкою з часів пандемії, яка може похвалитися таким результатом. Вона обійшла у прокаті китайський фільм "Битва на озері Чанцзінь", яка стартувала у листопаді та зібрала близько 905 мільйонів доларів касових зборів у всьому світі.

А останнім фільмом, який зміг заробити мільярд доларів у прокаті, стали "Зоряні війни: Повстання Скайуокера", прем'єра якого відбулася у 2019 році.

Зазначається, що за даними мережі кінотеатрів AMC Entertainment Holdings, касові збори фільму "Людина-павук: Додому шляху нема" після першого дня прокату стали рекордними серед усіх фільмів, що вийшли в поточному місяці.

До речі, фільм вже отримав позитивні відгуки критиків, які відзначили акторську гру, емоційну складову, режисуру, екшен-сцени, операторську роботу та музику.

Нагадаємо, що на стримінговій платформі Netflix з'явився новий лідер за кількістю переглядів — це американський комедійний бойовик "Червоне повідомлення".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що днями у мережі з'явився перший трейлер українського ЗD-мультфільму "Мавка. Лісова пісня", створеного за мотивами однойменної драми-феєрії письменниці Лесі Українки та образів народної міфології.

Читайте також, що українська драма "Чому я живий", яка базується на реальних подіях середини XX століття, отримала нагороду "Найкращий художній фільм" на міжнародному фестивалі в Індії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини