Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Які серіали найбільше дивляться на Netflix у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Які серіали найбільше дивляться на Netflix у 2021 році

У цій збірці є серіали на будь-який смак

23 березня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Відома стримінгова платформа Netflix не втомлюється дивувати цікавими новинками. За три місяці 2021 року сервіс представив багато гучних прем'єр. Які ж серіали користуються великою популярністю?

Які серіали найбільше дивляться на Netflix у 2021 році

Серіали Netflix / фото: NurPhoto via Getty Images

Опубліковано рейтинг 25 найуспішніших проектів Netflix, які подобаються глядачам. У цій збірці є і мультсеріали для дітей, і документальні фільми, і комедії, і драми.

На першому місці опинилася костюмована драма "Бріджертони", яка за короткий час побила рекорд за переглядами на Netflix. У центрі сюжету — аристократичне сімейство Бріджертони, яке задумалося про майбутній шлюб старшої дочки Дафни.

Друге місце в рейтингу дісталося дитячому проекту CoComelon. Він розповідає про малюка Джей-Джея, який разом із братом та сестрою потрапляє в кумедні ситуації.

Трійку лідерів замикає комедійний ситком "Ай Карлі". Серіал розповідає про 13-річну дівчинку, яка живе зі старшим братом. Разом зі своїми друзями вона створила молодіжно-розважальне веб-шоу "iCarly", і передача стала дуже успішною. Тепер Карлі доводиться стикатися з такими новими для неї явищами як популярність і слава.

Також до рейтингу найпопулярніших серіалів Netflix за перші місяці 2021 року потрапила романтична драма "Вулиця світлячків", комедійна драма "Джіні та Джорджія", психологічний трилер "В її очах", детективна кінострічка "Люпен" та багато інших.

Нагадаємо, український артист Володимир Дантес порадив легку комедію Netflix для сімейного перегляду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які цікаві серіали вийшли в березні 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини