Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм жахів лідирує в американському прокаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм жахів лідирує в американському прокаті

В американському прокаті з'явився новий лідер - хоррор «Закляття: З волі диявола» б'є рекорди за переглядами

9 червня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Кіноіндустрія починає потихеньку "оживати" і на великі екрани виходять фільми, яких глядачі чекали з великим нетерпінням. Зараз в американському прокаті лідирує хоррор "Закляття: З волі диявола", якому вже вдалося за зборами обійти другу частину жахів "Тихе місце".

Який фільм жахів лідирує в американському прокаті

який фільм жахів лідирує в прокаті (фото з відкритих джерел)

Згідно з інформацією видання Variety, кінокартина за перший вікенд заробила понад 24 мільйонів доларів, посунувши з першого місця американський фільм жахів "Тихе місце 2", який лідирував 2 тижні. Зараз загальний збір "Закляття: З волі диявола" становить понад 57 мільйонів доларів, при цьому потрібно враховувати, що хоррор також вийшов на новій стримінговій платформі HBO Max.

Експерти кажуть, що такий успіх обох хоррорів в США свідчить про те, що люди скучили за кінотеатрами. А такі касові збори вказують на відновлення прокату після року простою і постійного перенесення кінопрем'єр.

Відзначимо, що жахи "Закляття: З волі диявола" є продовженням фільмів "Закляття" і "Закляття 2". У ньому розповідається про подружню пару, яка є всесвітньо відомими детективами з розслідування паранормальних явищ.

Незабаром на великі екрани також вийде нова частина "Форсажу" і супергеройська кінострічка "Чорна вдова".

Нагадаємо, що за перший вікенд прокату американський хоррор "Тихе місце 2" заробив 58,5 мільйона доларів. І це був кращий показник з часів пандемії коронавірусу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 73-річний відомий американський письменник Стівен Кінг, якого давно прозвали "королем жахів", зізнався, яка кінострічка його реально налякала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини