Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стівен Кінг розповів, який фільм його реально налякав
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівен Кінг розповів, який фільм його реально налякав

Американський письменник Стівен Кінг зізнався, який фільм жахів вважає найстрашнішим

2 червня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

73-річний американський письменник Стівен Кінг, якого давно прозвали "королем жахів", зізнався, яка кінострічка його реально налякала.

Стівен Кінг розповів, який фільм його реально налякав

Стівен Кінг (фото з відкритих джерел)

Творець таких романів як "Воно", "Протистояння", "11/22/63" розповів, що найстрашнішим фільмом жахів вважає "Відьма з Блер: Курсова з того світу" (The Blair Witch Project).

Кінг зізнався, що касету із записом цієї кінострічки йому приніс син зі словами: "Ти повинен це подивитися". В той момент письменник лежав в лікарні під знеболюючими. Він згадує, що в середині фільму попросив вимкнути кіно, тому що це було занадто моторошно і дивно. Стівен не уточнив, коли саме і за яких обставин він пізніше додивився "Відьму з Блер".

Відомо, що кінокартина, яка налякала "короля жахів" була випущена в 1999 році й розповідає історію про трьох студентів кіновідділення коледжу, які заблукали та безслідно зникли в лісах штату Меріленд, знімаючи свій курсовий проект про місцеву легенду — відьму з Блер.

Фільм знятий аматорськими камерами у вигляді документальної стрічки, нібито складеної з матеріалів, відзнятих зниклими студентами.

Нагадаємо, що американський письменник Стівен Кінг розповів, який серіал минулого року дуже сильно його вразив. Виявилося, що це психологічний трилер "Хід королеви", який викликав справжній фурор в прокаті та був високо оцінений як кінокритиками, так і глядачами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома американська компанія Netflix придбала права на екранізацію нової повісті легендарного романіста Стівена Кінга під назвою "Телефон містера Харріган".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини