Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм б'є рекорди у світовому прокаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм б'є рекорди у світовому прокаті

Американський фантастичний фільм жахів «Тихе місце 2» стартував на великих екранах і б'є рекорди за переглядами

31 травня 2021, 12:50 comments2130
Поділіться публікацією:

Кіноіндустрія починає потроху відновлюватися від пандемії коронавірусу і на великі екрани виходить все більше прем'єр, яких глядачі чекали з великим нетерпінням. Однією з них став фільм жахів "Тихе місце 2".

Який фільм б'є рекорди у світовому прокаті

Тихе місце 2 / фото: A Quiet Place Part II / Paramount Pictures

Згідно з інформацією The Hollywood Reporter, за перший вікенд прокату американський хоррор заробив 58,5 мільйона доларів. Це найкращий показник із часів пандемії. Попередній рекорд належав фантастичному бойовику "Годзилла проти Конга", який дебютував із майже 32 мільйонами доларів.

Такий успіх сиквела "Тихого місця" був передбачений голлівудськими маркетологами, які схилялися до цифри у 60 мільйонів. Але це було ще до пандемії, через яку кінострічку доводилося переносити. Однак такі показники свідчать про те, що люди скучили за кінотеатрами й кіноіндустрія починає повертатися на "доковідні" позиції.

Варто зазначити, що жахи "Тихе місце 2" не випустили одночасно на стримінгових сервісах, на відміну від інших кінопрем'єр, тому їхні показники по результатах переглядів можуть бути значно вищими.

Нагадаємо, що в мережі з'явився новий трейлер американського фільму жахів "Тихе місце 2". У центрі сюжету знову опиниться родина Еббот, якій доведеться покинути свій будинок і відправитися в незвідане місце. Ця подорож покаже їм, що монстри, які реагують на звуки, — не єдина загроза у зовнішньому світі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що північноамериканський кінопрокат змінив лідера — художній фільм Гая Річі "Гнів людський" заробив за перший уїк-енд понад 8 мільйонів доларів, що дозволило йому обійти конкурентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини