Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм став найкасовішим за час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм став найкасовішим за час пандемії

Американо-японський фантастичний бойовик «Годзилла проти Конга» став найкасовішим за час пандемії

20 квітня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Голлівудський блокбастер "Годзилла проти Конга" став справжнім рекордсменом світового прокату за час пандемії коронавірусу. Касові збори кінострічки вже перевищили 390 мільйонів доларів.

Який фільм став найкасовішим за час пандемії

Названо найкасовіший фільм за час пандемії (фото з відкритих джерел)

Відомо, що через COVID-19 серйозно постраждала і сфера кінематографа, багато кіноновинок довелося перенести до кращих часів. Прем'єру "Годзілли проти Конга" також переносили кілька разів, але зараз вона впевнено підкорює прокат і вже обійшла гучний бойовик "Довод" Крістофера Нолана, який зібрав 365 млн доларів.

Інсайдер повідомляє, що у блокбастера "Годзилла проти Конга" було кілька переваг, по-перше, він став першою кінострічкою, показаною в кінотеатрах Нью-Йорка і Лос-Анджелеса після відкриття, а це головні світові майданчики, які практично визначають касові збори. І нехай кінематографічний бізнес постраждав через карантин, такі збори показують, що глядачі скучили за кінотеатрами й в очікуванні головних кінопрем'єр. По-друге, "Годзилла проти Конга" стартував і на стримінговій платформі HBO Max, однак її представники не розголошують кількість переглядів.

Відомо, що сюжет фільму побудований на битві двох титанів, які залишилися в живих — Годзілли та Конга, яку спровокували невідомі сили — лише мала частина таємниці, захована в надрах Землі.

Нагадаємо, що американський підприємець, засновник компанії SpaceX Ілон Маск назвав блокбастер "Годзилла проти Конга" найбільш вражаючим і божевільним фільмом, який він бачив.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за версією премії BAFTA-2021 найкращим фільмом 2020 року став драматична кінострічка "Земля кочівників".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини