Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Ілон Маск назвав фільм 2021 року, який його вразив
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск назвав фільм 2021 року, який його вразив

Мільярдер Ілон Маск назвав кінострічку 2021 року, яка йому дуже сподобалася

6 квітня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

У вільний час американський підприємець, засновник компанії SpaceX Ілон Маск охоче переглядає нові кінострічки й ділитися своїми враженнями. Не оминув він увагою і фантастичний бойовик "Годзилла проти Конга".

Ілон Маск назвав фільм 2021 року, який його вразив

Який фільм 2021 року вразив Ілона Маска (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Twitter мільярдер зробив пост, в якому розповів, які емоції викликала у нього ця кіноновинка.

"Годзілла проти Конга" — такий вражаючий! Найбожевільніший фільм, який я бачив! Любовне послання послідовникам теорії змов! І все ж кінець фільму досить зворушливий", — написав Ілон Маск.

Під теорією змов американський підприємець, ймовірно, мав на увазі теорію пустотності Землі. На думку деяких вчених, під землею можуть бути незвідані форми життя.

Відомо, що прем'єру фантастичного бойовика кілька разів переносили через пандемію коронавірусної інфекції. Але стрічка все ж вийшла в прокат і викликала справжній фурор.

Наразі вона показує кращий результат на старті з початку карантину. Наприклад, в Північній Америці за перші три дні "Годзилла проти Конга" в домашньому прокаті зібрала понад 32 мільйони доларів, а за перший вікенд прокату в США — 48,5 мільйона доларів.

Фільм розповідає про протистояння двох останніх активних титанів на поверхні землі — Годзілли та Конга. Міфічні гіганти зійдуться у видовищній битві, а доля людства висітиме на волосині.

Нагадаємо, що телеканал HBO зніме мінісеріал про компанію SpaceX Ілона Маска. У ньому розповідатиметься, як американський підприємець хоче втілити в життя свою головну мрію — колонізувати інші планети.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "король жахів" Стівен Кінг розповів, що протягом 2020 року подивився безліч серіалів, але один із них вразив його до глибини душі. Що це за кінострічка, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини