Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм очолив американський прокат на вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм очолив американський прокат на вихідних

За минулі вихідні новий фільм Гая Річі «Гнів людський», в головній ролі з Джейсоном Стейтемом, очолив американський прокат

11 травня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Північноамериканський кінопрокат змінив лідера — художній фільм Гая Річі "Гнів людський" заробив за перший уїк-енд понад 8 мільйонів доларів, що дозволило йому обійти конкурентів.

Який фільм очолив американський прокат на вихідних

фото: кадр з "Гніву людського"

Згідно з даними Boxoffice Pro, за межами Північної Америки бойовик зібрав понад 17 мільйонів доларів. У головній ролі знявся голлівудський красень Джейсон Стейтем. Кінострічка розповідає про загадкового чоловіка, який влаштовується працювати в компанію, яка відповідає за безпечне перевезення сотні мільйонів доларів по Лос-Анджелесу. Фільм знятий відомим кінорежисером Гаєм Річі та є ремейком французької картини 2004 року "Інкасатор".

Фільм отримав стримані оцінки в західній пресі. За даними Rotten Tomatoes, 67% відгуків були позитивними, за даними Metacritic, середня оцінка склала 57/100.

На другому місці за зборами знаходиться аніме-мультфільм  "Винищувач демонів: Поїзд "Нескінченний"", він за перші вихідні показу заробив 3 мільйони доларів, а загальна каса в Америці склала майже 40 мільйонів. І трійку лідерів замкнув фільм "Мортал Комбат" (2,38 млн за перший уїк-енд; 37,85 млн доларів — загальний збір).

Нагадаємо, що за час пандемії коронавірусу найкасовішим фільмом став науково-фантастичний бойовик "Годзилла проти Конга". Після виходу на екрани кінострічка почала швидко підкорювати прокат і за короткий час зібрала понад 365 мільйонів доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що найкасовішим фільмом в історії став "Аватар". Після того як його запустили в повторний прокат в Китаї він повернув собі першість, посунувши "Месників".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини