Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Не «Месники»: який фільм став найкасовішим в історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Не «Месники»: який фільм став найкасовішим в історії

Цей фільм повторно показали в Китаї

15 березня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Науково-фантастичну кінострічку "Аватар" режисера Джеймса Кемерона повторно показали в Китаї, і це допомогло їй знову стати найкасовішою в історії кінематографа.

Не «Месники»: який фільм став найкасовішим в історії

Названо найкасовіший фільм в історії (фото з відкритих джерел)

Відомо, що прем'єра "Аватара" відбулася у 2009 році й викликала справжній фурор. Касові збори фільму склали тоді 2,78 млрд доларів. Науково-фантастична кінокартина обійшла в рейтингу "Титаніка", який був лідером за зборами протягом 12 років. "Аватару" таки вдалося утримати першість до 2019 року, поки на екрани не вийшов супергеройський фільм "Месники: Фінал" — він заробив 2,79 млрд доларів.

Але Джеймс Кемерон вирішив повернути "Аватару" перше місце, тому в березні поточного року запустив кінострічку в повторний прокат в Китаї. І за короткий час вона зібрала плюс ще 8,9 млн доларів, відсунувши тим самим "Месників". Обидва фільми належать компанії Disney.

Творці "Месників: Фінал" брати Руссо вже привітали Джеймса Кемерона з перемогою "Аватара". Втім, про те, що науково-фантастичний фільм поверне собі першість, заговорили відразу, як тільки стало відомо, що його планують запустити в повторний прокат.

Відзначимо, що зараз весь світ очікує продовження "Аватара", яке повинно було вийти на екрани у 2021 році, але через пандемію коронавірусу, реліз був відкладений до 2020 року. Відповідно, третя частина вийде у 2024, четверта — у 2026 і п'ята — у 2028 році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у вересні 2020 року режисер Джеймс Кемерон розповів про те, що зйомки "Аватара-2" завершені. Тепер залишається дочекатися поки кінострічку змонтують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини