Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм б'є рекорди в американському прокаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм б'є рекорди в американському прокаті

Експерти підрахували, що нова частина «Форсажу» заробила за перший уїк-енд в США понад 70 мільйонів доларів і це найкращий показник для фільмів з початку пандемії

28 червня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

У зв'язку з тим, що пандемія коронавірусу пішла на спад, кіноіндустрія почала оживати й на великі екрани виходять новинки, які глядачі чекали з великим нетерпінням. Нині в американському прокаті новий лідер — "Форсаж 9".

Який фільм б'є рекорди в американському прокаті

Який фільм лідирує в прокаті США (фото з відкритих джерел)

Згідно з інформацією The Hollywood Reporter, нова частина американського бойовика дебютувала в американському прокаті з 70 мільйонами доларів, випередивши за зборами другу частину відомого хоррора "Тихе місце 2" (58 мільйонів доларів).

Відомо, що "Форсаж 9" стартував у США і деяких країнах Європи 25 червня після релізу в Китаї та Росії. Загальні збори бойовика уже становлять понад 400 мільйонів доларів. Поки це кращий результат за часів пандемії коронавірусу.

Через деякий час на екрани також вийде супергеройський фільм "Чорна вдова".

Зазначимо, що в новій частині "Форсажа" глядачі знову побачать улюблених героїв. Цього разу Домініку, який почав спокійне життя зі своєю дружиною і сином, доведеться зіткнутися з примарами минулого, щоб захистити свою сім'ю. Команда знову збереться разом, щоб зупинити небезпечного злочинця.

Поки у "Форсажа 9" вкрай суперечливі відгуки. На зібранні рецензій Rotten Tomatoes він отримав 72% схвалення із середнім балом у 5.2 бали з 10.

Нагадаємо, що британське видання Guardian опублікувало свій список кінострічок, які, за їхньою версією, стали кращими в першому півріччі 2021 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку червня 2021 року в американському прокаті лідирував фільм жахів "Закляття: З волі диявола". У ньому розповідається про подружню пару, яка є всесвітньо відомими детективами з розслідування паранормальних явищ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини