Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Які фільми 2021 року стали найкращими за версією The Guardian
commentss НОВИНИ Всі новини

Які фільми 2021 року стали найкращими за версією The Guardian

Британське видання Guardian опублікувало список найкращих кінострічок, які вийшли на екрани в першому півріччі 2021 року

17 червня 2021, 00:10
Поділіться публікацією:

Попри труднощі, викликані пандемією коронавірусу, кіноіндустрія в першому півріччі 2021 року порадувала нас цікавими та захоплюючими новинками. Британське видання Guardian опублікувало свій список кінострічок, які, за їхньою версією, стали кращими.

Які фільми 2021 року стали найкращими за версією The Guardian

Фільми 2021 года / фото: UnSplash

Отже, у списку найкращих фільмів поточного року виявилася драма "Земля кочівників", яка стала тріумфатором кінопремії "Оскар-2021" і BAFTA-2021. У фільмі розповідається про 60-річну жінку, яка втратила роботу і вирушила в подорож по Америці в фургоні, щоб знайти сезонний заробіток. Також експерти оцінили кримінальну драму "Білий тигр", комедію "Аферистка", супергеройську кінострічку "Ліга Справедливості", науково-фантастичний фільм "Годзілла проти Конга", комедію "Зависнути в Палм-Спрінгс", комедійний трилер "Дівчина, яка подає надії" і хоррор "Тихе місце 2", який лідирував в американському прокаті протягом двох тижнів.

Всього в список потрапило 29 фільмів, які отримали високі оцінки від кінокритиків, відзначилися оригінальним сюжетом і акторським складом.

Нагадаємо, що зараз в американському прокаті лідирує хоррор "Закляття: З волі диявола", якому вже вдалося за зборами обійти другу частину жахів "Тихе місце". Але на великі екрани також вийшла нова частина "Форсажу" і незабаром з'явиться супергеройська кінострічка "Чорна вдова".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які кінострічки провалилися в прокаті, отримавши низьку оцінку, як від глядачів, так і від кінокритиків, попри величезні бюджети, які доходять до 200 мільйонів доларів (з урахуванням інфляції).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини