Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стівен Кінг назвав єдиний фільм, який він не зміг додивитися до кінця
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівен Кінг назвав єдиний фільм, який він не зміг додивитися до кінця

Популярний фантастичний бойовик про роботів став єдиним фільмом, який Стівен Кінг не зміг додивитись в кінотеатрі.

31 березня 2024, 12:20 comments2435
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Письменник Стівен Кінг відомий не лише книгами, але може похвалитись багатьма екранізаціями своїх творів. Автор також шанувальник кіно та часто відвідує кінотеатри. Але, одного разу Стівен Кінг просто не зміг додивитись фільм та пішов геть. Це сталось з бойовиком "Трансформери", що вийшов на екрани у 2007 році.

Стівен Кінг назвав єдиний фільм, який він не зміг додивитися до кінця

Стівен Кінг. Фото з відкритих джерел

Своє зізнання Стівен Кінг зробив, коли у соціальній мережі X, інший письменник Лінвуд Барклай написав, що не зміг додивитись фільм "Світ Юрського періоду: Домініон". Кінг прокоментував допис та зізнався, який фільм він не зміг додивитись в кінотеатрі.

"У дорослому віці я вийшов лише з одного фільму: "Трансформери"", — відповів Стівен Кінг та запитав, які ще фільми люди не змогли додивитись в кінотеатрах.

Багато прихильників письменника відреагували на допис та поділились своїми відгуками. Серед вказаних фільмів інтернет-користувачі розповідали, що їм не сподобались такі популярні фільми, як "Місія нездійсненна", "Вартові галактики", "Чорна Пантера", "Матриця 4", "Люди в чорному" та інші.

Цікаво, що фільм Майкла Бея "Трансформери" вийшов на екрани у 2007 році і на той момент став п'ятим найкасовішим фільмом зібравши понад 700 млн доларів, що свідчить про високий глядацький інтерес до історії про роботів-трасформерів. Крім того, стрічка з Шая Лабафом та Меган Фокс має відносно непоганий рейтинг на IMDB – 7 з 10.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найдорожчі фільми в історії кіно.

Також "Коментарі" писали про історію схожу на фільм "Термінал". Жінка понад місяць живе в аеропорту Стамбула та не може повернутись у свою країну.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини