Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Серіалу "Друзі" виповнюється 28 років з моменту виходу першої серії
commentss НОВИНИ Всі новини

Серіалу "Друзі" виповнюється 28 років з моменту виходу першої серії

Культовий американський серіал вийшов 28 років тому

23 вересня 2022, 12:06 comments1360
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Перший епізод серіалу "Друзі" вийшов на екрани 22 вересня 1994 року. І одразу отримав надзвичайну популярність. Усього серіал "Друзі" отримав 10 сезонів,  в яких було знято 236 серій. Транслювався в ефірі з 1994 по 2004 роки. Останній епізод вийшов в ефір 6 травня 2004 року, і його одночасно переглянули понад 51 мільйон глядачів.

Серіалу "Друзі" виповнюється 28 років з моменту виходу першої серії

Серіалу "Друзі" виповнюється 28 років з моменту виходу першої серії. Фото з відкритих джерел

За 10 років трансляції серіал отримав безліч престижних нагород, серед яких: 6 "Еммі", "Золотий глобус" та 56 інших нагород і 152 номінації. Його досі дивляться на багатьох каналах у різних куточках світу.

Перший епізод, що вийшов 22 вересня показує нам, як кілька друзів сидять у кав’ярні Central Perk і до них вривається Рейчел, дівчина, яка кинула свого майбутнього чоловіка перед вівтарем і вирішила почати нове самостійне життя. Тепер вона буде жити у подруги дитинства Моніки, що працює кухарем та любить порядок у власній квартирі.

Навпроти квартири Моніки і Рейчел живуть Чендлер Бінг — комп'ютерний програміст з чудовим почуттям гумору і Джої Тріббіані – кумедний актор, який постійно в пошуках роботи.

Ще двоє друзів — це Фібі Буффе, колишня сусідка Моніки по кімнаті, яка працює масажисткою та має специфічне почуття гумору. Росс, брат Моніки, палеонтолог, якого покинула дружина заради іншої жінки.

Всі шестеро друзів разом проводять вільний час в кафе Central Perk або на одній з квартир і потрапляють в різні кумедні життєві ситуації.

Цікаво, що актори серіалу також дружать і поза знімальним майданчиком. Час від часу вони публікують спільні фото у своїх соцмережах. Тоді вони багато коментарів від своїх фанатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про прем'єру серіалу "Дім Дракона", який попри санкції покажуть у РФ.

Також "Коментарі" писали, що в ефір вийшов найдорожчий серіал світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини