Головна Новини Дозвілля фільми і серіали 2 вересня відбулась прем’єра найдорожчого серіалу в історії "Володар перснів: Персні влади" на Amazon
commentss НОВИНИ Всі новини

2 вересня відбулась прем’єра найдорожчого серіалу в історії "Володар перснів: Персні влади" на Amazon

Виходить одна з найочікуваніших прем’єр у 2022 році серіал заснований на фентезі книгах Джона Толкіна.

2 вересня 2022, 08:56 comments2689
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Минуло вісім років з останнього візиту до Середзем'я. У 2014 році відбувся дебют фільму "Хоббіт: Битва п'яти воїнств" режисера Пітера Джексона. Але настав пам'ятний момент для шанувальників творчості Джона Толкіна. Глядачі можуть повернутися до фантастичного Середзем'я. Усе завдяки серіалу "Володар перснів: Персні влади", прем’єра якого відбулася на платформі Amazon Prime Video 2 вересня.

2 вересня відбулась прем’єра найдорожчого серіалу в історії "Володар перснів: Персні влади" на Amazon

Прем’єра найдорожчого серіалу в історії Володар перснів: Персні влади. Фото з відкритих джерел

Глядачі одразу мають змогу переглянути дві серії тривалістю трохи понад годину. Наступні епізоди серіалу будуть виходити за розкладом, кожного тижня у п’ятницю. У першому сезоні буде 8 серій, а сам серіал одразу розпланований на 5 сезонів. Загальний бюджет виробництва стрічки "Володар перснів: Персні влади" становить 1 млрд доларів, що робить його найдорожчим серіалом.

Сюжет серіалу переносить глядачів у Другу епоху Середзем'я, тому події відбуватимуться за тисячі років до подій обох трилогій, створених Пітером Джексоном. Однак це не означає, що ми не побачимо персонажів, яких зустрічали раніше. У серіалі з'являться Ельронд і Ґаладріель, які будуть одними з головних героїв стрічки "Володар перснів: Персні влади".

У перших двох серіях ми бачемо Середзем'я, яке намагається відновитися після перемоги у війні з Морґот і його ордою орків, залишки яких розсіялися по всьому світу. Народи Середзем'я впевнені, що зло переможено і мир знову увійде в їхні життя. Однак не всі готові визнати, що все закінчилося.

Серіал буде зосереджений на історії створення Персня Влади, а також персонажа Саурона. Тому тут обов’язково буде культовий момент кування Єдиного Персня у вогні Ородруїну (вогняної гори). Крім того, ми зможемо побачити історію Нуменора та останнього союзу людей і ельфів. Також у серіалі важливу роль зіграють і хоббіти.

Трейлер серіалу "Володар перснів: Персні влади" можете переглянути нижче:


Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, про іншу цьогорічну прем’єру, серіал "Дім Дракона", який дебютував зі скандалом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.primevideo.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини