Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "Дім Дракона" офіційно доступний в Росії. Санкції на серіал HBO не діють
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дім Дракона" офіційно доступний в Росії. Санкції на серіал HBO не діють

"Дім Дракона" - це приквел вже культового серіалу "Гра престолів", який вийшов на екрани в серпні 2022 року.

26 серпня 2022, 01:22 comments1294
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через велику кількість санкцій, що були накладені на Росію після її вторгнення в Україну, жителів країни позбавили доступу до багатьох сервісів. Зокрема вони не можуть дивитися нові американські постановки, принаймні офіційно. Цікаво, що росіяни без проблем можуть дивитись серіал "Дім Дракона".

"Дім Дракона" офіційно доступний в Росії. Санкції на серіал HBO не діють

"Дім дракона" Доступний в Росії попри санкції. Фото з відкритих джерел

Попри те, що компанія Warner є власником HBO та припинила роботу в Росії. Сама ж HBO вирішила не позбавляти росіян свого нового контенту. Прессекретар HBO підтвердив виданню Insider, що приквел "Гри престолів" буде доступний на популярному стрімінговому сервісі Amediateka.

Попри те, що ми призупинили будь-який новий бізнес у Росії, ми все ще виконуємо наші довготривалі контракти — пояснила речниця HBO Анна Ніколл.

У 2017 році HBO уклала першу багаторічну угоду з Amedia, що дозволило їй транслювати свій контент на телебаченні та потоковому сервісі Amediateka. Новий контракт, оголошений у серпні 2021 року, охоплював усі серіали, створені для потокового сервісу HBO Max власного виробництва. "Дім Дракона" також підпадає під ці правила. Тому росіяни попри санкції можуть дивитись популярний американський серіал.

У компанії HBO так і не повідомили, коли закінчиться контракт із російським стрімінговим сервісом.

Прем’єра пілотного епізоду серіалу "Дім Дракона" підкорила глядачів одразу, про що свідчить кількість переглядів у перший день виходу. Під час прем'єри на HBO і HBO Max "Дім Дракона" переглянули майже 10 млн осіб.

Цікаво, що в Україні серіал вийшов зі скандалом, адже його показ був доступний без української аудіодоріжки. Замість неї була російська.

Раніше "Коментарі" розповідали, що культовому серіалу "Гра престолів" виповнилось 10 років з моменту виходу першої серії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини