Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися: Дантес порадив легку комедію від Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися: Дантес порадив легку комедію від Netflix

Дантес зазначив, що комедія підійде для сімейного перегляду

21 березня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

Якщо не знаєте, що подивитися сьогодні ввечері, то можете скористатися порадою від українського співака Володимира Дантеса, який рекомендує новинку від Netflix — сімейну комедію "День "так".

Що подивитися: Дантес порадив легку комедію від Netflix

Що подивитися ввечері / Photo: Getty Images

На своїй сторінці в Instagram артист написав, що подивився фільм "День "так" і він відмінно підходить для сімейного перегляду.

"Мозок розслабився, посмішка на обличчі є — чого ще треба?" — написав Володимир.

Також співак розкрив особливу деталь сюжету, яка найбільше його вразила. У кінострічці діти забирають у батьків телефони та інші ґаджети, які можуть їх відволікати.

Володимир Дантес зізнався, що не розуміє, як можна провести день без смартфона, але дуже хотів би спробувати.

Відомо, що в центрі комедії "День "так" опиняється звичайна американська родина. Подружжя виховує трьох дітей і часто говорять їм "ні".

Вони впевнені, що правильно їх виховують, оскільки діти повинні дотримуватися певних рамок і бути слухняними. Але одного разу вони зважуються на експеримент — протягом одного дня на всі прохання дітей відповідати "так", не підозрюючи, у якому вирі пригод опиняться.

Режисував роботу Мігель Артета, відомий за фільмами "Олександр і жахливий, поганий, дуже поганий день", "Гарна дівчинка" та іншими.

Нагадаємо, що науково-фантастичний фільм "Аватар" повторно показали в Китаї. Це допомогло йому знову стати найкасовішим в історії кінематографу, "відтіснивши" "Месників" на друге місце.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий сайт Rotten Tomatoes назвав переможця премії Golden Tomato Awards у номінації "Кращий фільм 2020 року".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини