Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названий кращий фільм 2020 року за версією Rotten Tomatoes
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий кращий фільм 2020 року за версією Rotten Tomatoes

Цей фільм відразу переміг в трьох номінаціях

14 березня 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Відомий сайт Rotten Tomatoes, на якому зібрані огляди та рецензії на фільми й серіали, оголосив переможців премії Golden Tomato Awards.

Названий кращий фільм 2020 року за версією Rotten Tomatoes

Названа найкраща кінострічка 2020 року / фото: Unsplash

Повідомляється, що кращим фільмом 2020 року був визнаний "Портрет дівчини в вогні". Це французька драма режисера Селін Сьямми, яка розповідає про молоду художницю, яка повинна зробити на замовлення весільний портрет дівчини. Але наречена не хоче виходити заміж і відмовлялася позувати іншим найнятим живописцям. Тому художниця приховала мету свого візиту і малювала дівчину, з якою намагалася проводити багато часу, по пам'яті вночі. Але поступово між ними виник зв'язок.

Відомо, що критики тепло прийняли картину. Рейтинг фільму на агрегаторі оцінок Rotten Tomatoes склав 98% на підставі 91 огляду. Це і стало важливим чинником, який визначає переможця премії.

Крім цього, "Портрет дівчини в вогні" переміг в номінаціях: "Кращий фільм в обмеженому прокаті" і "Кращий іноземний фільм".

Також Rotten Tomatoes назвав і інших переможців. Кращим фільмом в широкому прокаті став трилер "Людина-невидимка", кращим релізом на стримінговому сервісі — драма "Одна ніч в Майамі", Кращим телефільмом був визнаний "Ласкаво просимо в Чечню" і найкращим мультфільмом — "Душа".

Нагадаємо, що американський стримінговий сервіс Netflix оголосив про початок роботи над найдорожчим фільмом у своїй історії, який буде називатися "Сіра людина". Кінокартина буде знята за однойменним романом американського письменника Марка Гріні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фільм 2020 року стало кращим за версією Асоціації кінокритиків Голлівуду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини