Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися з дітьми: ТОП-5 цікавих мультфільмів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися з дітьми: ТОП-5 цікавих мультфільмів

Опубліковано список захоплюючих мультфільмів, які найкраще підходять для сімейного перегляду

2 січня 2022, 12:55
Поділіться публікацією:








































Якщо хочете відпочити всією сім'єю та подивитися добрий і веселий мультфільм, тоді запасайтеся попкорном і ловіть нашу підбірку.

Що подивитися з дітьми: ТОП-5 цікавих мультфільмів

Що подивитися з дітьми (фото з відкритих джерел)

"Грінч" (2018)

Різдвяний мультфільм, який розповість дивовижну історію, яка сталася у казковій країні. Красива і яскрава кінострічка вчить добру і показує, що кохання здатне перемогти зло, а свято – не час для ворожнечі.

"Смолфут" (2018)

Комедійний мультфільм, який розповідає історію єті, що живуть у засніжених горах, куди ще не ступала нога людини. Зворушливий світлий сюжет вчить глядача розпізнавати головні цінності у житті й не забувати про доброту.

"Холодне серце" (2013/2019)

Захопливий мультфільм, який розповідає про рідних сестер-принцес, які живуть у казковому королівстві Еренделл. Добра казка про любов, дружбу, єднання, силу духу та самопожертву.

"Лука" (2021)

Цікавий анімаційний фільм, який розповідає історію дружби чуттєвих хлопчиків-монстрів, яких має прийняти суспільство. Ця історія вчить дітей і дорослих не розділяти один одного на касти, а дивитися на суть кожного з нас.

"Райя та останній дракон" (2021)

У центрі мультфільму – дівчина-войовниця, яка щиро бажає врятувати свій народ від зла, тому вирушає у дивовижну подорож. Захоплива та добра казка про мир, дружбу та довіру.

Нагадаємо, що студія Animagrad представила трейлер найочікуванішого українського повнометражного мультфільму "Мавка. Лісова пісня".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мультфільми можуть бути цікавими не лише дітям. Представляємо 15 найкращих повнометражних мультфільмів для дорослих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини