Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Мультфільми для дорослих: що слід подивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Мультфільми для дорослих: що слід подивитися

Мультфільми з незвичайною графікою та захоплюючими сюжетами

30 листопада 2021, 18:12 comments4306
Поділіться публікацією:

Мультфільми можуть бути цікавими не тільки дітям. 15 найкращих повнометражних мультфільмів для дорослих можуть вас зацікавити та захопити незвичайною графікою, хитромудрими сюжетами. Про це пише Лайфхакер.

Мультфільми для дорослих: що слід подивитися

Скрін з відео, фото Facebook

Серед рекомендованих мультфільмів такі: Пригоди кота Фріца, Дика планета, Поп-Америка, Тяжкий метал, Акіра, Паралельний світ, Пробудження життя, Звільніть Джиммі, Персіполіс, Вальс з Баширом, Метропія, Мері і Макс, Ронал-варвар, Аномалі. Це і комедії, і драми, і фентезі, і бойовики, наукова фантастика.

Фільми знято у різні роки, починаючи з 1972 до 2016 року. Серед них є багато мультфільмів американського виробництва, європейських країн.

Наприклад, Метропія – фільм про майбутнє, де європейські міста пов'язані між собою мережею метро. Це історія двох сердець, які навряд чи будуть разом. Для створення мультфільму персонажів малювали через програму зі справжніх фотографій.

А ось мультфільм Мері та Макс торкається далеко недитячих тем дискримінації, самотності, проблеми комунікації між людьми. Фільм Аномаліза розповідає глядачеві сумну історію чоловіка, що старіє, у якого спостерігається криза середнього віку. Головний герой хворий – йому здаються усі люди з однаковим обличчям, але раптом він зустрічає жінку з унікальною зовнішністю.

Як повідомляв портал "Коментарі", ігри із серіалу "Гра в кальмара" були відтворені в реальному житті, а за перемогу було призначено грошову винагороду.

Також ми писали, що мультсеріал "Аркейн", знятий за мотивами гри League of Legends, отримав численну армію шанувальників через гарну графіку та цікаву історію. Цей серіал вже змістив із п'єдесталу гучну "Гру в кальмара".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини