Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Новий південнокорейський серіал очолив світовий чарт Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий південнокорейський серіал очолив світовий чарт Netflix

Новий південнокорейський серіал під назвою "Ми всі мертві" лідирує на стрімінговій платформі Netflix: про що кінострічка

2 лютого 2022, 09:55
Поділіться публікацією:

Успіх гучного серіалу "Гра в кальмара" може повторити ще один південнокорейський серіал "Ми всі мертві", який стартував на платформі Netflix наприкінці січня, але вже впевнено закріпив лідерські позиції з переглядів.

Новий південнокорейський серіал очолив світовий чарт Netflix

Новий південнокорейський серіал очолив світовий чарт Netflix (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання Daily Mail, кінострічка про зомбі-апокаліпсис у школі стала дуже популярною за лічені дні й зараз посідає перше місце з переглядів в Австралії, Франції, Японії та Новій Зеландії та понад 25 інших країнах. В Україні, за інформацією на 1 лютого, серіал посідає третє місце у рейтингу переваг.

Головну роль у ньому зіграла Лі Ю-ми, яка прославилася завдяки "Грі в Кальмарі". У центрі сюжету нового серіалу опиняється група школярів, змушених захищатися від своїх однолітків, яких атакує невідомий вірус та перетворює їх на живих мерців. В основу серіалу ліг вебтун (південнокорейський цифровий комікс).

Нагадаємо, що минулий рік видався "врожайним" на добрі серіали. На стримінговій платформі Netflix за лідерство у грудні боролися три кінострічки, і перше місце деякий час посідав другий сезон іспанської теленовели "Королева потоку".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді 2021 року на Netflix з великою швидкістю набирав популярності південнокорейський серіал "Клик пекла", він посунув з лідерського місця "Гру в кальмара", набравши за три дні більш як 43 мільйонів переглядів.

Читайте також, що нещодавно на екрани вийшов другий сезон комедійного серіалу "Емілі в Парижі", і не встиг він закріпитися у переглядах, як американський стримінговий сервіс Netflix вирішив одразу продовжити його на два сезони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини