Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Новий лідер Netflix: який серіал б'є рекорди за переглядами
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий лідер Netflix: який серіал б'є рекорди за переглядами

На стримінговій платформі Netflix з'явився новий лідер, який обійшов «Гру в кальмара» та «Поклик пекла»

6 грудня 2021, 11:30 comments2765
Поділіться публікацією:

Цей рік видався "врожайним" на добрі серіали. На стримінговій платформі Netflix за лідерство борються три кінострічки, і поки що перше місце посідає другий сезон іспанської теленовели "Королева потоку".

Новий лідер Netflix: який серіал б'є рекорди за переглядами

Який серіал лідирує на Netflix (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє Telegram-канал Netflix Russia, новий проєкт обійшов на перегляди гучну "Гру в кальмара", а також "Поклик пекла". За результатами минулого тижня, другий сезон "Королеви потоку" сумарно подивилися 69 мільйонів годин. Це дозволило кінострічці вирватися у лідери, оскільки "Поклик пекла" поки що має 67,5 млн годин, а "Гра в кальмара" — 25, 7 млн.

Відомо, що новий серіал присвячений письменниці пісень Йімі Монтойн, яку підставили та засудили до 25-річного ув'язнення. Її єдине бажання – звільнитися та помститися всім, хто зруйнував її життя.

До слова, перший сезон "Королеви потоку" стартував у 2018 році. Його прем'єра посіла перше місце, ставши найпопулярнішою кінострічкою у Колумбії на національному рівні.

Нагадаємо, що на стримінговій платформі Netflix з'явився новий лідер за кількістю переглядів — це американський комедійний бойовик "Червоне повідомлення". Фільм займає перший рядок із неймовірною цифрою — 328,8 млн годин, побивши рекорд постапокаліптичної стрічки "Пташиний короб" 2018 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ще недавно на популярному сервісі Netflix лідирував південнокорейський серіал "Поклик пекла", який знятий за однойменним коміксом.

Читайте також, що завершилися знімання другого сезону костюмованого серіалу "Бріджертони", який завоював велику популярність на Netflix. Стало відомо, коли продовження вийде на екрани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини