Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо найгірший фільм року за версією «Золотої малини»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найгірший фільм року за версією «Золотої малини»

У США вручили антипремію «Золота малина» за сумнівні заслуги в галузі кінематографу: який фільм став найгіршим

25 квітня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Перед церемонією вручення престижної кінопремії "Оскар", в США вибрали лауреатів антипремії "Золота малина". І статуетка в номінації "Найгірший фільм року" отримала документальна картина "Абсолютний доказ".

Названо найгірший фільм року за версією «Золотої малини»

Золота малина / JoBlo

Відомо, що фільм розповідає про теорію змови, згідно з якою, скандальні вибори в США у 2020 році були "вкрадені" у Трампа китайськими хакерами. Перемогу на них здобув Джо Байден. Конкуренцію "Абсолютному доказу" в категорії "Найгірший фільм" склали: "365 днів", "Дивовижна подорож доктора Дуліттла", "Острів фантазій" і "Мюзік".

Крім цього, "Золоту малину" за роль в "Абсолютному доказі" отримав Майк Лінделл — американський бізнесмен, прихильник і радник екс-президента США Дональда Трампа. Він був визнаний "Найгіршим актором року". А ось відома актриса Кейт Хадсон стала "гіршою" за гру в американському музично-драматичному фільмі "Мюзік". Антипремію за цей фільм отримала і співачка Сіа, яка була режисером проекту.

У категорії "Найгірший сценарій" переміг фільм "365 днів", а "Гіршим ремейком" визнали комедію "Дивна подорож доктора Дуліттла", головну роль в якому зіграв Роберт Дауні — молодший. Ну, і 2020 рік отримав окрему нагороду, як "Найгірший календарний рік в історії".

Нагадаємо, що голлівудський блокбастер "Годзилла проти Конга" став справжнім рекордсменом світового прокату за час пандемії коронавірусу. Касові збори кінострічки вже перевищили 390 мільйонів доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що названий кращий фільм за версією премії BAFTA-2021. Що це за кінострічка, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини