Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix зніме свій найдорожчий фільм: хто в ньому зіграє
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix зніме свій найдорожчий фільм: хто в ньому зіграє

Вже відомий акторський склад фільму

9 березня 2021, 19:55
Поділіться публікацією:

Популярна стримінгова платформа Netflix оголосила про те, що почала працювати над найдорожчим фільмом у своїй історії, який буде називатися "Сіра людина".

Netflix зніме свій найдорожчий фільм: хто в ньому зіграє

Netflix (Photo via Pexels)

Відомо, що кінокартина буде знята за однойменним романом американського письменника Марка Гріні. Її бюджет становитиме понад 200 мільйонів доларів. Режисерувати проект будуть Ентоні та Джо Руссо, які працювали над декількома фільмами Marvel.

Отже, майбутній художній фільм розповість глядачам про протистояння двох професійних убивць, яких зіграють Райан Гослінг ( "Щоденник пам'яті", "Ла-Ла-Ленд") і Кріс Еванс ("Месники", "Перший месник").

Відомо, що режисери не мають наміру обмежуватися одним фільмом. "Ідея така, — розповіли вони в одному з інтерв'ю, — створити франшизу і побудувати цілий всесвіт, головним героєм якої буде Райан. Ми повністю присвятимо себе фільму, і буде круто, якщо це призведе нас до другої частини".

Творці фільму планують створити франшизу, яка змогла б змагатися з бондіаною. Експерти відзначають, що це дуже амбітний проект, реалізація якого пов'язана з серйозним ризиком. Мета Netflix не тільки заробити гроші на одному конкретному проекті, а й радикально розширити аудиторію.

Відомо, що в "Сірій людині" також зіграє Ана де Армас ( "Дістати ножі"), Біллі Боб Торнтон ( "Поганий Санта"), Джессіка Хенвік ( "Любов і монстри"), Вагнер Моура ( "Елітний загін").

Нагадаємо, який фільм 2020 року став рекордсменом стрім-сервісу Hulu.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Асоціація кінокритиків Голлівуду назвала кращий фільм 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини