Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який фільм 2020 року став кращим за версією кінокритиків Голлівуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фільм 2020 року став кращим за версією кінокритиків Голлівуду

Світова прем'єра фільму відбулася в січні 2020 року

9 березня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Щорічно асоціацією кінокритиків Голлівуду нагороджує за кращі досягнення в області кіноіндустрії. Кілька днів тому церемонія пройшла в онлайн-форматі й перемогу в номінації "Кращий фільм" 2020 здобув трилер "Перспективна дівчина".

Який фільм 2020 року став кращим за версією кінокритиків Голлівуду

Названий кращий фільм 2020 року (фото з відкритих джерел)

Засновник Hollywood Critics Association (HCA) Скот Мензель зазначив, що 2020 рік виявився важким для всіх сфер діяльності, в тому і числі й для кіноіндустрії. Але творці кінострічок і студії робили все можливе, щоб знайти нові способи представити свої фільми глядачам.

Також він зазначив, що кінокартини, які здобули перемогу, стали, на його думку, одними з найбільш захоплюючих і різноманітних.

Отже, найкращим фільмом став "Перспективна дівчина", світова прем'єра якого відбулася в січні 2020 року. У центрі сюжету виявляється красива і розумна дівчина Кессі, якій через трагічний інцидент довелося кинути навчання в престижному коледжі. Тепер вона веде подвійне життя і впевнена, що немає нічого кращого, ніж помста.

До слова, актриса Кері Малліган, яка зіграла в трилері головну роль отримала нагороду в номінації "Краща жіноча роль".

Серед кінокартин Асоціація голлівудських кінокритиків зазначила також "Хижі птахи" (Кращий екшн), "Палм-Спрінгс" (Краща комедія), "Людина-невидимка" (Кращий фільм жахів) і інші.

Нагадаємо, американський стрімінговий сервіс Hulu назвав фільм 2020 року, який став найпопулярнішим за всю історію існування платформи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дослідники визначили найстрашніший фільм жахів. Що це за фільм, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини