Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Монстри вийшли на полювання: з'явився фінальний трейлер «Тихого місця 2»
commentss НОВИНИ Всі новини

Монстри вийшли на полювання: з'явився фінальний трейлер «Тихого місця 2»

Кінокомпанія Paramount Pictures опублікувала заключний трейлер другої частини американського фільму жахів «Тихе місце»

6 травня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:








Американська компанія Paramount Pictures, яка займається створенням і розповсюдженням кінострічок, випустила в мережу фінальний трейлер другої частини американського фільму жахів "Тихе місце". Ролик опубліковано на офіційному Youtube-каналі кіностудії. Він вже зібрав понад 79 тисяч переглядів.

Монстри вийшли на полювання: з'явився фінальний трейлер «Тихого місця 2»

Фото: кадр із фільму "Тихе місце 2"

Відомо, що в другій частині "Тихого місця" знову йтиметься про родину Ебботів, які продовжують боротися за життя в повній тиші, щоб не почули монстри, які з'явилися на нашій планеті. Але слідом за загрозою, з якою вони зіткнулися у власному будинку, їм доведеться пізнати жахи зовнішнього світу. Сім'я змушена буде відправитися у невідомість, де вони виявлять, що істоти, які реагують на звук, — не єдині їхні вороги.

У продовженні знову знялася Емілі Блант, Ноа Джуп і Міллі Симмондс. Друга частина поповнилася і новими акторами: Кілліаном Мерфі і Джимон Хонсу.

Зазначимо, що прем'єра фільму жахів "Тихе місце 2" повинна була вийти на великі екрани ще навесні минулого року, але через закриття кінотеатрів і карантинні обмеження, викликані пандемією коронавірусу, кілька разів переносилася. У США фільм планують показати вже 28 травня, а через 45 днів він з'явиться на стрімінговій платформі Paramount+.


Нагадаємо, що перед церемонією вручення престижної кінопремії "Оскар" в США вибрали лауреатів антипремії "Золота малина". Статуетку в номінації "Найгірший фільм року" отримала документальна стрічка "Абсолютний доказ".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що науково-фантастичну кінострічку "Аватар" режисера Джеймса Кемерона повторно показали у Китаї, що допомогло їй знову стати найбільш касовою в історії кінематографа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини