Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Marvel запустила в роботу четверту частину "Капітана Америки": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Marvel запустила в роботу четверту частину "Капітана Америки": що відомо

Хто зіграє головну роль, поки що не повідомляється

26 квітня 2021, 16:04
Поділіться публікацією:

Студія Marvel почала працювати над четвертою частиною довгоочікуваного "Капітана Америки". Про це пише "УНІАН" із посиланням на видання The Hollywood Reporter.

Marvel запустила в роботу четверту частину "Капітана Америки": що відомо

Капітан Америка - фото з відкритих джерел

Авторами нової картини виступлять сценаристи серіалу "Сокіл і Зимовий Солдат" Малкольм Спеллман, а також Далай Муссон. Поки що не повідомляється, коли саме студія Marvel планує випустити картину, як і те, хто буде головним героєм і режисером.

У трилогії роль Стіва Роджерса грав актор Кріс Еванс, проте в засобах масової інформації він неодноразово заявляв, що повертатися до ролі "Капітана Америки" не планує.

Нагадаємо, що до акторського складу нового серіалу "Секретне вторгнення" від Marvel може приєднатися популярна британська актриса Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс в "Грі престолів". Роль Кларк тримається в секреті, проте навряд чи партія буде епізодичною. Повідомляється, що студія Marvel відмовилася від коментарів з цього приводу. До слова, "Секретна вторгнення" — один із найбільш очікуваних серіалів від Marvel, вихід якого повинен відбутися приблизно в 2022 році.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що популярна стрімінгова платформа Netflix оголосила про те, що почала працювати над найдорожчим фільмом за історію свого існування, який буде називатися "Сіра людина". Відомо, що кінокартина буде знята за однойменним романом американського письменника Марка Гріні. Її бюджет становитиме понад 200 мільйонів доларів. Режисерувати проект будуть Ентоні і Джо Руссо, які працювали над декількома фільмами студії Marvel.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини