Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney+ перезапустить легендарний мультсеріал "Чіп і Дейл": нових бурундуків не впізнати (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney+ перезапустить легендарний мультсеріал "Чіп і Дейл": нових бурундуків не впізнати (ВІДЕО)

У мережі вже доступний трейлер оновленого мультсеріалу

21 липня 2021, 15:33 comments1623
Поділіться публікацією:








Disney+ перезапустить легендарний мультсеріал "Чіп і Дейл": нових бурундуків не впізнати (ВІДЕО)

Перезапуск мультсеріалу "Чіп і Дейл". Фото з відкритих джерел

Американський пригодницький анімаційний серіал "Чіп і Дейл" знову з'явиться на телеекранах. Ось тільки тепер серії з участю двох веселих бурундуків будуть не зовсім такими, якими всі звикли їх бачити.

На офіційному каналі Disney Plus з'явився трейлер легендарного мультсеріалу, тільки вже в новій версії і під назвою "Chip 'n' Dale: Park Life". Нові серії будуть про пригоди бурундуків і їхнє життя в міському парку, де вони оселилися.

Варто заначити, що в перезапущеній версії мультсеріалу Чіп і Дейл не будуть розмовляти, як у старих серіях. Велику частину часу вони будуть спілкуватися жестами і звуками, а слова будуть проскакувати лише іноді. Слід зазначити, що зовнішній вигляд бурундуків також не оминули зміни. Тепер вони стали більш мультяшними.

Повідомляється, що трансляція мультика почнеться з 28 липня поточного року.

У коментарях під трейлером реакції на нових Чіпа і Дейла зовсім не однозначні. Багато з нетерпінням чекають виходу нових серій, а ось деякі все ж зазначили, що задумка з перетворенням героїв у такий милий вигляд і відмова від їх діалогів — не найкраща ідея.

До слова, російськомовні коментарі практично всі негативні під новим трейлером, на відміну від закордонних, де вважають ідеї апгрейду персонажів і мультсеріалу досить логічними і вдалими.

Disney+ перезапустить легендарний мультсеріал ”Чіп і Дейл”: нових бурундуків не впізнати (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, який фільм жахів король хоррора Стівен Кінг вважає найгіршим в історії кінематографа.

Також сайт повідомляв про те, який фільм б'є рекорди в американському прокаті .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини