Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "Більше страждань": Netflix анонсував другий сезон серіалу "Уенздей" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Більше страждань": Netflix анонсував другий сезон серіалу "Уенздей" (ВІДЕО)

Фанати серіалу, який став неймовірним бестселером, з нетерпінням чекають на другий сезон шоу і вже починають робити припущення про його сюжет.

11 січня 2023, 05:35
Поділіться публікацією:








Популярний американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix, який побив усі рекорди з переглядів і став головною серіальною прем'єрою 2022 року, не перестає нагадувати про себе.

"Більше страждань": Netflix анонсував другий сезон серіалу "Уенздей" (ВІДЕО)

Серіал "Уенздей" отримає продовження/Фото: Wallpapersden

Так, днями популярне видання Deadline заявило про продовження серіалу на другий сезон, що для багатьох виявилося передбачуваним.

Нагадаємо, що шоу стало другим за популярністю англомовним серіалом платформи з більш ніж 1,2 мільярда переглядів протягом перших 28 днів. Продакшеном серіалу займеться корпорація Amazon, а транслюватимуть другий сезон, як і раніше, на стрімінговому сервісі Netflix.

В інтерв'ю для TV Line Альфред Гоф та Майлз Міллар розповіли, що центральною темою другого сезону стануть стосунки Уенздей із членами її родини та оточуючими. Сценаристи хочуть глибше розкрити характер головної героїні та її взаємини із Мортішею.

Передбачається, що вся родина Аддамсів нарешті отримає більше екранного часу, проте деталі другого сезону тримаються в найсуворішому секреті.

Дата релізу другого сезону "Уенздей" поки що не оголошена, проте багато експертів упевнені, що другий сезон може вийти вже восени 2023-го року, оскільки творці не захочуть тягнути час і відпускати "хвилю" популярності.

Нагадаємо, що в першому сезоні серіалу глядачам розповіли історію Уенздей Аддамс із "Сімейки Аддамс" під час її навчання в академії "Невермор". Дівчина намагається опанувати свої потужні екстрасенсорні здібності, перешкодити жахливим вбивствам, а також розгадати таємницю, в яку були втягнуті її  батьки 25 років тому.

Раніше "Коментарі" писали: Вас це здивує: Дженна Ортега у серіалі "Уенздей" зіграла дві ролі (ФОТО). Американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix побив усі рекорди з переглядів та став касовим хітом 2022 року.

Читайте також: Уенсдей сміється і жартує: Netflix опублікував дублі з серіалу (ВІДЕО). Надприродне шоу у жанрі жахів та комедії, за перший же тиждень, набрало 341,23 мільйона годин переглядів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини