Головна Новини Дозвілля мода Гардероб на зиму: 5 універсальних речей, без яких не обійтися
commentss НОВИНИ Всі новини

Гардероб на зиму: 5 універсальних речей, без яких не обійтися

Стиліст Ольга розповіла, які речі мають бути у шафі кожної модниці, бо вони становлять базу зимового гардеробу

4 лютого 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

Щоб виглядати цієї зими стильно та модно, варто придбати 5 універсальних речей, з якими можна скласти безліч різноманітних образів. Стиліст Ольга під ніком stilnodostupno в Instagram розповіла, що має бути в жіночому гардеробі цієї зими.

Гардероб на зиму: 5 універсальних речей, без яких не обійтися

Що носити взимку (фото з відкритих джерел)

Шапка біні

Цю модель шапки можна носити й з пуховиками, і з пальтами, і з шубами. Але при виборі важливо враховувати посадку, щільність та масштаб плетіння.

Черевики та челси

Таке взуття зараз на піку популярності, бо підійде під джинси, штани, а також впишеться у багато образів із сукнями та спідницями.

Подовжений пуховик

Така модель пуховика – це комфортно, стильно та універсально.

Трикотажний костюм

Можна його носити комплектом та окремо, вибираючи на прогулянки, в кіно та кафе, в гості та інші заходи. Такий костюм – річ комфортна та універсальна.

Водолазка

Її можна носити під кардиган, піджак, жакет або як самостійний виріб. За допомогою водолазки можна створити різні стильні образи на кожен день і на якийсь особливий захід.

Нагадаємо, що чоловіки не так часто, як дівчата, стежать за модними тенденціями, тому деякі новинки в гардеробі викликають здивування. Є речі, які чоловічій половині не подобаються в жінках, а прислухатися до їхньої думки чи ні — справа індивідуальна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що джинси скінни — універсальна річ, яка має бути в гардеробі кожної дівчини, бо здатна підтримати будь-яке стилістичне вбрання. Іміджмейкер Соня Горчакова розповіла, із чим найкраще поєднуються такі джинси.

Читай також, які речі псують зимовий образ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини