Головна Новини Дозвілля стиль і краса Швидко зніміть це: які речі псують зимовий образ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидко зніміть це: які речі псують зимовий образ (ФОТО)

Експерти розповіли, які речі варто сховати якомога далі у гардероб, бо вони можуть зіпсувати зимовий образ

20 січня 2022, 12:45
Поділіться публікацією:

Щоб цієї зими виглядати стильно, елегантно та красиво, потрібно стежити за модними тенденціями та не одягати одяг, який може легко зіпсувати ваш образ, бо втратив свою актуальність. Експерти розповіли, що треба сховати якомога далі у гардероб.

Швидко зніміть це: які речі псують зимовий образ (ФОТО)

Які речі можуть зіпсувати образ взимку (фото з відкритих джерел)

Тілесні колготки

У жіночому гардеробі це, мабуть, найсуперечливіший предмет. Разом із пуховиками та шубами тілесні капронові колготки виглядають дивно, та й на вулиці не той сезон, щоб їх носити. Краще віддати перевагу теплим колготкам чорного кольору.

Пуховик за фігурою

Зараз у моді вільніший одяг, тому сховайте якомога далі пуховик, який "облипає" вашу фігуру. Для того, щоб створити стильний образ, вибирайте великий і теплий верхній одяг.

Невдала шапка

Важливим елементом зимового образу є шапка, але важливо навчитися правильно підбирати її під свій гардероб. Відмовтеся від шапок зі стразами, блискітками, грубою в'язкою, тому що вони не актуальні. Краще вибирайте однотонні та прості.

Хутряний жилет-гусениця

Такі жилети давно втратили свою актуальність, тому не стануть окрасою вашого зимового образу. Якщо ви любителька жилеток, тоді вибирайте об'ємні дуті.

Новорічний светр

Такі светри підходять для святкування Нового року та Різдва, але його не варто носити всю зиму. Красивий і елегантний look, наприклад, можна створити за допомогою однотонних в'язаних кофтинок.

Нагадаємо, як можна продовжити життя улюбленому одягу: поради від стиліста.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти розповіли, які речі варто додати цього року у 2022 році, щоб виглядати модно та стильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини