Головна Новини Дозвілля стиль і краса Його очима: 5 речей, які не подобаються чоловікам на дівчатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Його очима: 5 речей, які не подобаються чоловікам на дівчатах

Іміджмейкер Оксана Денисова розповіла, які жіночі речі справді не подобаються чоловікам: список

27 січня 2022, 15:40 comments1127
Поділіться публікацією:

Чоловіки не так часто, як дівчата, стежать за модними тенденціями, тому деякі новинки в гардеробі викликають здивування. Є речі, які чоловічій половині не подобаються на жінках, а прислухатися до їхньої думки чи ні – справа індивідуальна.

Його очима: 5 речей, які не подобаються чоловікам на дівчатах

Який жіночий одяг не подобається чоловікам (фото з відкритих джерел)

Іміджмейкер Оксана Денісова на своїй сторінці в Instagram зазначила, що першим трендом, який не подобається чоловікам із жіночого гардероба, є кюлоти. Штани до середини гомілки та 7/8 підходять лише 20% жінок, і як правило, струнким та високим. А ось при невисокому рості така довжина штанів "ріже" ноги й виглядає не дуже гармонійно.

Друга річ — момси та бойфренди. Такі джинси зараз на піку популярності, тому що зручні, практичні та поєднуються з багатьма речами. Але внаслідок крою з погляду чоловіка жіноча постать у таких штанах виглядає не дуже привабливо.

Далі у списку – оверсайз. Безформні джемпери, сукні та пальта не чіпляють чоловічий погляд, тому що виглядають це не жіночно і не привабливо, на їхню думку.

Ще одна річ, яка не подобається чоловікам на жінках – це "важкі" кросівки. Вони можуть обтяжувати силует, особливо якщо поєднувати їх з укороченими штанами.

Крім цього, чоловікам не дуже подобається, коли жінки позичають деталі свого образу з їхнього гардеробу, наприклад, лофери, пальто-піджак, броги, піджаки з чоловічого плеча. Все це виглядає гармонійно тільки у варіанті стилю Денді, але там обов'язкова ідеальна зачіска, відповідний мейк-ап та фігура.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому завжди потрібно прати новий одяг перед тим, як одягнути його.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини