Головна Новини Дозвілля мода Дизайнер перетворив пачку макаронів в модну сумочку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дизайнер перетворив пачку макаронів в модну сумочку (ФОТО)

Американський дизайнер Ніколас Грегорі Бентель створив сумку у вигляді пачки макаронів італійського бренду Barilla: скільки вона коштує

16 серпня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

Дизайнери не перестають дивувати покупців своїми незвичайними новинками й мова йде не тільки про взуття або одяг, а й аксесуарах. Днями відомий дизайнер Ніколас Грегорі Бентель представив сумочку у вигляді пачки макаронів бренду Barilla.

Дизайнер перетворив пачку макаронів в модну сумочку (ФОТО)

Сумка у вигляді пачки макаронів / Фото: Nikolas Bentel

Американський дизайнер давно славиться своїми химерними ідеями, кілька років тому він створив одяг, який змінює колір при забрудненому повітрі, а в цьому році захопився дизайном сумочок. Ідея створення аксесуара у вигляді пачки макаронів прийшла до нього під час карантину, коли він готував пасту італійського бренду Barilla і розглядав коробку від неї.

Дизайн сумки дуже схожий на оригінальну упаковку: вона виготовлена з синьої шкіри, доповнена ланцюгом, а на бічних сторонах зазначені інгредієнти для приготування пасти: пенне, соус зі смаженим часником і цукіні.

Всього художник створив 100 сумок. Вартість одного аксесуара становить 199 доларів (понад 5 тисяч гривень). Продажі аксесуарів стартували 11 серпня. Також художник підкреслив, що створював колекцію без будь-яких домовленостей з брендом Barilla.

Дизайнер перетворив пачку макаронів в модну сумочку (ФОТО) - фото 2

Фото: Nikolas Bentel

Нагадаємо, що бренд Louis Vuitton випустив два незвичайних аксесуари з нової осінньо-зимової колекції Вірджіла Абло. Перший — мініатюрна сумка у вигляді стаканчика для кави зі знімним ремінцем для носіння cross-body, другий — брелок-морквина з яскраво-зеленим бадиллям і блискавкою зі сріблястого металу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що французький дім моди Hermès International SA представив моделі сумок, виготовлені із зелених овочів. Над створенням моделей працював художник і дизайнер Бен Дензер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини