Головна Новини Дозвілля мода Louis Vuitton випустив сумку, яка за формою нагадує стаканчик для кави
commentss НОВИНИ Всі новини

Louis Vuitton випустив сумку, яка за формою нагадує стаканчик для кави

Обидві новинки виготовлені зі шкіри з фірмовим візерунком з монограм французького будинку

12 серпня 2021, 05:50 comments1082
Поділіться публікацією:

Бренд Louis Vuitton випустив два незвичайні аксесуари, з нової осінньо-зимової колекції Вірджіла Абло.. Вперше їх можна було побачити на показі в тенісному клубі Парижа. Перший — мініатюрна сумка у вигляді стаканчика для кави зі знімним ремінцем для носіння cross-body, другий — брелок-морквина з яскраво-зеленим бадиллям і блискавкою з сріблястого металу, пише Hypebeast.

Louis Vuitton випустив сумку, яка за формою нагадує стаканчик для кави

Louis Vuitton - фото из открытых источников

Louis Vuitton випустив сумку, яка за формою нагадує стаканчик для кави - фото 2

Обидві новинки виготовлені зі шкіри з фірмовим візерунком з монограм французького будинку. Вартість Coffee Cup Pouch становить 2350 доларів, Carrot Pouch — 1425 доларів.

Раніше Кайлі Дженнер випустила нову б'юті-колекцію на честь свого 24-річчя. 10 серпня Кайлі Дженнер відзначала свій день народження. З цієї нагоди вона представила спеціальну колекцію свого б'юті-бренду Kylie Cosmetics. Джерелом натхнення для неї стало 24-каратне золото.

Нагадаємо, люксові бренди намагаються йти в ногу з часом і піклуватися про навколишнє середовище. Нещодавно французька компанія Louis Vuitton приєдналася до модного віяння і випустила дебютні екологічні сумки. Креативний директор чоловічого напрямку Louis Vuitton Вірджіл Абло розробив серію екологічно чистих сумок Louis Vuitton для колекції сезону оcень-зима 2021/22. Нові моделі називаються Keepall, Keepall XS і Soft Trunk, і вони повністю відповідають принципам сталого розвитку.

Сумки виготовлені з матеріалу, що складається на 43% з сертифікованої органічної бавовни і на 20% з переробленої вовни. Матеріал має пухнасту текстуру, а монограма бренду на нього нанесена люрекcовими нитками. Підкладка сумок зроблена з переробленого поліестеру, а ланцюга і кути на 70% складаються з переробленого пластику. Для ручок і ремінців використана шкіра, схвалена Leather Working Group (LWG).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини