Головна Новини Дозвілля мода Відомий дизайнер випустив сумки, які можна з'їсти (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий дизайнер випустив сумки, які можна з'їсти (ФОТО)

Бренд Hermès представив їстівні сумки Birkin, які були виготовлені зі справжніх овочів

13 червня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Французький будинок моди Hermès International SA представив незвичайну новинку — сумку Birkin зі справжніх овочів.

Відомий дизайнер випустив сумки, які можна з'їсти (ФОТО)

сумки Hermès (фото з відкритих джерел)

Відомо, що модель Birkin вже багато років вважається одним з найбажаніших аксесуарів і регулярно потрапляє в рейтинги найпопулярніших сумок. Їх дизайн давно став класичним і впізнаваним, але недавно Hermès показали таку варіацію сумок, яку ніхто не очікував побачити.

У своєму офіційному Instagram бренд представив цікавий проект — моделі сумок, виготовлені із зелених овочів. Над створенням моделей працював художник і дизайнер Бен Дензер, який відтворив легендарні сумки зі спаржі, капусти та огірків.

На своїй сторінці Бен Дензер поділився фото з поетапним процесом створення сумок. Також там можна побачити ще кілька фруктових варіантів: з бананів і яблук.

Фоловери відзначили креативність дизайнера й оцінили його творіння: "Ух ти! Ти такий креативний! Відмінна ідея", "Це неймовірно", "Одне з найдивовижніших творів мистецтва",  Відмінна ідея ... Ви мислите нестандартно", — відзначили шанувальники.

Нагадаємо, що сучасні технології розвиваються дуже швидко і доходить до того, що люди інвестують гроші не в реальні речі, а в цифровий одяг або аксесуари. Модні будинки також намагаються йти в ногу з часом і роблять акцент на товарах для віртуальної реальності. Нещодавно на ігровій платформі Roblox віртуальну сумку люксового бренду Gucci продали дорожче, ніж реальну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий італійський бренд предметів розкоші та високої моди Bottega Veneta вирішив порадувати покупців незвичайною новинкою - сумкою з переробленого паперу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

style-n-tone.blogspot.com

17 червня 2021, 10:10

Оригинально: сумочка из артишоков. Все упадут если одеть под подходящее платье.


Новини