Головна Новини Дозвілля книги "Хочу взяти за основу події 2020 року": Стівен Кінг розповів, про що буде його нова книга (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Хочу взяти за основу події 2020 року": Стівен Кінг розповів, про що буде його нова книга (ВІДЕО)

Кінг розповів про те, як на його життя вплинула пандемія і про що буде його наступна книга

8 серпня 2021, 18:35
Поділіться публікацією:








"Хочу взяти за основу події 2020 року": Стівен Кінг розповів, про що буде його нова книга (ВІДЕО)

Стівен Кінг напише книгу про коронавірус. Фото: rollingstone

Американський письменник і "король" жахів Стівен Кінг натякнув, що в сюжет наступної книжки ляжуть події 2020 року, пов'язані з пандемією коронавірусу в світі. Про це Кінг розповів в ефірі ток-шоу The View.

За словами автора, незабаром він планує почати роботу над новим романом. Цю книгу він хоче присвятити коронавірусу і всій історії пандемії, яка почалася в 2020 році. Письменник заявив, що йому цікаво подивитися, як ця тема виявиться у фактурі роману.

Варто зазначити, що раніше сюжет роману Стівена Кінга "Протистояння", написаний у жанрі постапокаліпсіс, вже порівнювали з пандемією коронавірусу, що охопила весь світ. Але сам письменник вважає, що події в книзі і події у світі не мають нічого спільного, адже в "Протистоянні" пандемія знищує чи не все живе на Землі. У своїй новій книзі Кінг хоче відобразити все те, що відбувалося у 2020 році в світі. Відповідно, справжнісінький кошмар, пов'язаний з пандемією, в книзі письменника буде "перемішаний" з іншими сюжетними лініями в стилі письменника.

До слова, в серпні 2021 року Стівен Кінг випустив новий детективний роман під назвою "Біллі Саммерс". Сюжет розвивається навколо найманого вбивці, який збирається виконати останнє "замовлення" і далі жити нормальним життям. Однак події складаються зовсім інакше.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, яка книга стала найпопулярнішою серед українців у 2020 році. Цю книгу продали в кількості понад 70 тис. примірників. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, до який фільм жахів Стівен Кінг вважає найгіршим. "Король" хоррора розповів про фільм жахів, який, на його думку, є найгіршим в історії кінематографа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини