Головна Новини Дозвілля подорожі Японці закрили гору Фудзі чорним екраном: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Японці закрили гору Фудзі чорним екраном: яка причина

Японське туристичне містечко вирішило боротись з напливом мандрівників, які приїжджають подивитись на гору Фудзі.

29 травня 2024, 16:16
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Туристи для ідеальних фотографій гори Фудзі приїжджають у японське містечко Фудзі-Каваґутіко, чим створюють незручності місцевим жителям. Як наслідок влада ввела обмеження для туристів та закрила чорним екраном деякі місця з виглядом на гору Фудзі.

Японці закрили гору Фудзі чорним екраном: яка причина

В Японії закрили парканом гору Фудзі. Фото з відкритих джерел

Жителям Фудзі-Каваґутіко настільки набридли туристи, що вони спорудили величезний паркан, який закриває вигляд на визначну пам’ятку. Висота чорного екранного захисту сягає 2,5 метра. Паркан зроблений з чорної тканини, що заважає туристам робити селфі на фоні гори Фудзі.

Як розповідають місцеві мешканці, туристи блокують дороги та зупиняють рух транспорту, щоб отримати ідеальний знімок. Крім того, вони залишають купи сміття, ігнорують світлофори та можуть заходити на територію приватної власності.

"Фудзі-Каваґутіко — це місто, засноване на туризмі, і я вітаю багатьох відвідувачів, і місто також вітає їх, але в їхніх манерах є багато речей, які викликають занепокоєння", — говорить місцевий житель Мічі Мотомочі.

Влада міста закрила екраном лише найпопулярніші місця у місті, які найбільше заважають мешканцям. Проте туристи можуть і далі робити фото на фоні гори Фудзі в інших містах.

Фудзі-Каваґутіко – не перше місце, де місцеві мешканці вводять обмеження для туристів. Нещодавно районі гейш в Кіото закрили кілька вулиць для туристів через їх "неналежну поведінку". В Іспанії острів Менорки, який славиться побіленими будиночками ввів години відвідування для мандрівників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Венеція ввела обмеження для туристів.

Також "Коментарі" писали про 10 місць, де найчастіше дурять мандрівників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини