Головна Новини Дозвілля подорожі Топ-10 міст, де туристів обманюють найчастіше
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-10 міст, де туристів обманюють найчастіше

Як найчастіше обманюють туристів: головні хитрощі шахраїв

20 травня 2024, 19:00
Поділіться публікацією:

У відпустці більшість людей розслаблюються і втрачають пильність, що робить їх легкою мішенню для шахраїв. Щороку аферисти стають дедалі винахідливішими, і навіть найдосвідченіші мандрівники можуть стати жертвами їхніх схем.
Чим туристичне місто, тим більше там шахраїв. Експерти видання Daily Express, спираючись на дослідження компанії Action Fraud, яка опитала британських туристів, склали список із 10 міст світу, де туристи найчастіше ризикують стати жертвами аферистів.

Топ-10 міст, де туристів обманюють найчастіше

Топ-10 міст, де туристів обманюють найчастіше

1. Бенідорм, Іспанія

Цей надзвичайно популярний курорт буквально кишить шахраями. Туристам рекомендується бути обережними з пропозиціями, які здаються надто хорошими, щоб бути правдою.

2. Берлін, Німеччина

У німецькій столиці туристам слід побоюватися компаній, які вимагають швидкого ухвалення рішень. Шахраї часто використовують цю тактику, щоб уникнути детальних перевірок.

3. Ібіца, Іспанія

Головне місце для вечірок в Іспанії також приваблює безліч шахраїв. Будьте уважні до поганої граматики в рекламі — це найчастіша ознака шахрайських схем.

4. Валлетта, Мальта

У Валлетті шахраї часто розміщують підроблені оголошення про бронювання. Якщо щось здається сумнівним, проявите обережність і перевіряйте ще раз інформацію.

5. Албуфейра, Португалія

На одному з найкращих курортів португальського Алгарве туристів часто намагаються обдурити фальшивими пропозиціями готелів. Перевірте зображення в Google, щоб переконатися, що вони справжні.

6. Бангкок, Таїланд

Перед бронюванням чогось у тайській столиці обов'язково перевіряйте, чи це місце є реальним. Шахраї часто створюють підроблені веб-сайти та оголошення.

7. Мальдіви

Якщо ви бачите неймовірно вигідну пропозицію відпочинку на Мальдівах, обов'язково перевірте її справжність. Багато шахраїв використовують підроблені фотографії та відгуки.

8. Дубай, ОАЕ

У Дубаї також варто побоюватися фальшивих пропозицій відпочинку. Будьте уважні та перевіряйте ще раз інформацію перед бронюванням.

9. Нью-Йорк, США

Експерти попереджають туристів, що у Нью-Йорку також поширені шахрайські пропозиції. Якщо щось здається надто добрим, щоб бути правдою, мабуть, так воно і є.

10. Дублін, Ірландія

Ірландська столиця стала надзвичайно популярною серед туристів, і шахраї там теж не сплять. Будьте уважні та перевіряйте інформацію перед бронюванням.

Попереджений значить озброєний

Подорожі мають приносити радість та незабутні враження, але важливо пам'ятати про безпеку. Перевірте всі пропозиції перед бронюванням, будьте обережні з підозріло низькими цінами та не поспішайте приймати рішення. Ваш спокій і безпека варті того, щоб бути уважним і пильним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини