Головна Новини Дозвілля подорожі Яку країну Європи визнали найкращою для подорожей
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку країну Європи визнали найкращою для подорожей

Інформацію про це опублікували на офіційному сайті премії World Travel Awards

6 листопада 2020, 15:54
Поділіться публікацією:

Щороку експерти з Всесвітньої ради подорожей та туризму вибирають країну, яка отримує звання "Краща країна Європи для подорожей", а також нагороду World Travel Awards. Виявляється, що Португалія вже четвертий раз поспіль завойовує цей титул. Про це повідомляється на офіційному сайті премії.

Яку країну Європи визнали найкращою для подорожей

Португалія. Фото: unsplash

Варто також зазначити, що безліч португальських пам'яток і об'єктів отримало міжнародну нагороду, а узбережжя Алгарве на півдні країни назвали найкращим місцем в Європі для пляжного відпочинку.

Були в номінації й інші країни: Італія, Норвегія, Греція, Іспанія, Австрія, Англія, Франція, Ірландія, Німеччина, Туреччина, Швеція і Швейцарія.

Відомо, що премії World Travel Awards щорічно розподіляються як на загальному світовому рівні, так і по восьми міжнародних регіональних, зокрема, за такими категоріями, як житло і готелі, пам'ятки, транспорт і авіакомпанії.

Також видання "Коментарі" розповість, як самостійно спланувати подорож. Продумане планування врятує вас від зайвих переживань і непотрібних клопотів. І після того, як ви один раз спробуєте самі спланувати майбутню поїздку, то більше не захочете дивитися банальні екскурсії чи ходити нудними маршрутами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини