Головна Новини Дозвілля подорожі Які подарунки не варто привозити з подорожей
commentss НОВИНИ Всі новини

Які подарунки не варто привозити з подорожей

Опубліковано список речей, які не рекомендують туристам привозити як подарунок із подорожей

21 листопада 2021, 12:40 comments2482
Поділіться публікацією:

Вирушаючи у нову країну чи місто, багато туристів не повертаються з порожніми руками, адже хочеться порадувати якимось сувеніром своїх рідних і друзів. Але не всі подарунки однаково корисні для нових власників. Що не рекомендується привозити з подорожі?

Які подарунки не варто привозити з подорожей

Що не варто привозити з мандрівок (фото з відкритих джерел)

Національний одяг

Цей варіант подарунка хоч і цікавий, але непрактичний. Національний одяг з усіма атрибутами може коштувати дорого, але ваші рідні чи друзі навряд чи його кудись одягнуть, окрім фотосесії. Краще привезти лляні та бавовняні вироби або якісну тканину, з якої людина зможе собі щось пошити.

Статуетки

Якщо хочете подарувати щось символічне та недороге, тоді краще вибирайте якийсь магнітик, його актуальність незмінна. Можна і статуетку, якщо ви знаєте, що вгадаєте зі стилем інтер'єру. Адже кожен дім має своє наповнення та стиль, а значить ваш подарунок має його доповнювати.

Листівки, путівники чи журнали

Згодом листівки та журнали втратять свою актуальність і будуть припадати пилом десь на полиці й перетворяться на зайвий мотлох. Якщо ваші друзі або близькі колекціонують листівки з інших країн, тоді так, такий подарунок буде доречний.

Декоративна косметика

Косметика — річ індивідуальна та делікатна. Якщо у вас не "замовляли" якийсь конкретний косметологічний продукт, тоді не варто вибирати такий подарунок. Можна помилитися, адже засіб може не підійти людині під тип шкіри й викликати алергічну реакцію. Краще замініть косметику на ефірні олії чи натуральне мило.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напрями визнані найкращими для подорожей у 2022 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини