Головна Новини Дозвілля подорожі Названо найкращі напрямки для подорожей у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращі напрямки для подорожей у 2022 році

Сервіс для подорожей Lonely Planet склав список найпопулярніших туристичних напрямків на 2022 рік, включаючи найкращі країни, регіони та міста

31 жовтня 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

Попри нову хвилю коронавірусу, наступного року, згідно з прогнозами, туристична індустрія має відновитися майже повністю, принаймні для вакцинованих туристів. Сервіс для подорожей Lonely Planet вирішив скласти список найпопулярніших напрямків у 2022 році.

Названо найкращі напрямки для подорожей у 2022 році

Куди поїхати у 2022 році (фото з відкритих джерел)

Отже, до ТОП-10 найпопулярніших країн потрапили: Острова Кука (самоврядна держава в полінезійській частині Тихого океану), Норвегія, Маврикій (острівна держава в Південній Африці), Беліз (держава в Центральній Америці), Словенія, Ангілья (острова в Карибському морі), Оман, Непал, Малаві (держава в регіоні Південна Африка), а також Єгипет.

Кращими регіонами для туриста у 2022 році, за версією Lonely Planet, стануть Вест-фіорди, (Ісландія), Західна Вірджинія (США), Сішуанбаньна-Дайська автономна префектура (Китай), Лінія узбережжя Кента (Великобританія), Пуерто США), Сікоку (Японія), Пустеля Атакама (Чилі), Мальовничий край (The Scenic Rim/Австралія), Острів Ванкувер (Канада), Бургундія (Франція).

Нагадаємо, щоб поїздка за кордон була безпечною, важливо сумлінно дотримуватись протиепідемічних правил, подбати про оформлення чинного поліса страхування та повного курсу вакцинації перед тим, як організовувати подорож.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, попри встановлені коронавірусні обмеження, багатьом українцям не терпиться вирушити за кордон. Вже кілька років як для нашої країни встановлено безвіз із Європейським Союзом, також за наявності закордонного паспорта ми можемо подорожувати до багатьох інших країн світу. Нещодавно до значного списку таких держав додалася ще одна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини