Головна Новини Дозвілля подорожі Як самостійно спланувати подорож: лайфхаки для туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як самостійно спланувати подорож: лайфхаки для туристів

Щоб нічого не забути!

9 вересня 2020, 20:58
Поділіться публікацією:

Продумане планування врятує вас від зайвих переживань і непотрібних клопотів. І після того, як ви один раз спробуєте самі спланувати майбутню поїздку, то більше не захочете дивитися банальні екскурсії чи ходити нудними маршрутами. Про це пише видання travel.

Як самостійно спланувати подорож: лайфхаки для туристів

Як самостійно спланувати подорож: лайфхаки для туристів. Фото: unsplash.

Оптимальні дати — це перший пункт у списку мандрівника. Коли ви заздалегідь все сплануєте, то зможете купити квиток на літак або поїзд по найприємнішій ціні. І ще один маленький трюк: їхати не в розпал сезону, а трохи пізніше, щоб не стояти в довгих чергах з іншими туристами.

Коли визначилися з країною і датами — переходьте до прочитання відгуків. Саме вони стануть вашим кращим, а головне, правдивим помічником. І ви зможете забронювати вигідний варіант житла, не боячись неприємних сюрпризів.

Наступний ключовий момент — не полінуйтеся і оформіть страховку. Адже це гарантія вашої безпеки і надання медичних послуг, якщо виникнуть непередбачувані ситуації.

Досвідчений турист знає, що краще заздалегідь прорахувати бюджет. Обміркуйте абсолютно всі моменти: скільки піде на житло, скільки на їжу і сувеніри, а яка частина витрат потрібна для екскурсій. І, звичайно ж, прибережіть маленьку заначку, щоб відчувати себе максимально комфортно.

Сплануйте свій маршрут - це дозволить ретельно все обдумати. Дізнайтеся, як можна більше про країну, в яку вирушаєте: звичаї, пам'ятки, правила. Щоб зробити подорож більш зручною: ви не будете втрачати час на те, щоб вирішити, куди піти і де поїсти.


Також видання "Коментарі" розповість, топ-5 кращих країн для подорожі в поодинці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини