Головна Новини Дозвілля подорожі Відпустка у Єгипті: що потрібно знати перед поїздкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпустка у Єгипті: що потрібно знати перед поїздкою

Важливі поради туристам, які збираються їхати до Єгипту

8 лютого 2022, 23:50
Поділіться публікацією:

Єгипет є популярною країною для туристів з усього світу. Щороку вони прибувають, щоб відвідати таємничі гробниці і похоронні камери, розташовані в Долині царів, і різні інші захоплюючі музеї і храми, розкидані по всій країні. Єгипет подарує вам незабутні враження на все життя, але є кілька речей, які потрібно знати про цю країну. Про корисні поради пише thetravel.

Відпустка у Єгипті: що потрібно знати перед поїздкою

Відпустка у Єгипті (фото з відкритих джерел)

Завжди використовуйте воду в пляшках

Цілком ймовірно, що стандарти води в Єгипті будуть нижче, ніж ви звикли вдома. Загалом, водопровідна вода в Єгипті не фільтрується належним чином, що може привести до того, що ви захворієте. Завжди використовуйте бутильовану воду в ресторанах, а також чистіть нею зуби. Фахівці рекомендують проконсультуватися з вашим гідом або готелем про те, чи безпечна місцева вода для чищення зубів.

Єгиптяни можуть очікувати, що ви заплатите за фотографії

В епоху соціальних мереж ми фотографуємо практично все. Це може викликати деяку плутанину в таких країнах, як Єгипет, де за фотозйомку, можливо, доведеться заплатити. Якщо ви сфотографуєте місцевих жителів, незалежно від того, чи знаходяться вони поруч з пірамідами або іншою відомою пам'яткою, вони, ймовірно, захочуть, щоб їм заплатили.

Деякі туристи думають, що можуть таємно сфотографувати людей так, щоб вони цього не помітили, але в туристичних районах місцевих жителів вчать помічати подібні речі. Дуже важко зробити знімок крадькома, тому, якщо ви все-таки зробите знімок, будьте готові заплатити за нього.

Візьміть з собою туалетний папір

Іноді легко забути, що Єгипет-країна третього світу. Хоча у вашому готелі може бути чисто, цього не можна сказати про громадські вбиральні. У більшості з них немає туалетного паперу або мила, тому вам доведеться привезти їх з собою.

Якщо ви забудете взяти з собою туалетний папір  під час поїздок по всій країні, ви можете опинитися в дуже незручній ситуації. Трохи туалетного паперу  і дезінфікуючий засіб для рук кишенькового розміру точно вам знадобляться.

Нагадаємо, що "Коментарі"  інформували про те, що можна побачити у Єгипті, крім пірамід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини