Головна Новини Дозвілля подорожі Подорож до Єгипту: чим може здивувати ця країна, крім пірамід
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорож до Єгипту: чим може здивувати ця країна, крім пірамід

У Єгипті є безліч цікавих місць, які можна відвідати

8 лютого 2022, 00:50
Поділіться публікацією:

Коли ми думаємо про подорож до Єгипту, то, ймовірно, він пов'язаний з найвідомішими пірамідами в світі. Але Єгипет — стародавня країна, повна історії, старих і нових пам'ятників, прекрасних природних чудес. Про цікаві місця для подорожей, пише thetravel.

Подорож до Єгипту: чим може здивувати ця країна, крім пірамід

Відпочинок у Єгипті (фото з відкритих джерел)

Від музеїв до ринків, від пустельних оазисів до храмів і сучасної архітектури, в Єгипті є ще багато чого, що може здивувати мандрівників, і це лише деякі з них!

Нова Александрійська бібліотека
Подорож до Єгипту: чим може здивувати ця країна, крім пірамід - фото 2

Нова бібліотека була розроблена і побудована в пам'ять про знамениту стародавню Александрійську бібліотеку, яка була науковим, дослідницьким і освітнім центром стародавнього світу. Її збудували у 2002 році. Сьогодні Александрійська бібліотека — це красива, масивна бібліотека і культурний центр, який об'єднує єгипетські традиції і архітектуру, давню і сучасну.

Нова бібліотека  може вмістити 500 осіб у своєму головному читальному залі, спеціалізованих бібліотеках з мистецтва, карт. Тут також знаходиться конференц-центр, виставкові галереї і планетарій.

Гора Синай і монастир Святої Катерини
Подорож до Єгипту: чим може здивувати ця країна, крім пірамід - фото 3

Монастир святої Катерини - найдавніший монастир у світі, він був побудований в 6 столітті нашої ери і до цього часу зберіг більшу частину своєї структури недоторканою, включаючи бібліотеку, в якій зберігаються старовинні і рідкісні книги, а також найбільші колекції ілюстрованих писань у світі після Ватикану.

Монастир розташований біля підніжжя гори Синай, відомої своєю біблійною славою, куди відвідувачі також можуть піднятися і помилуватися сходом сонця, який  не схожий ні на який інший.

Пляжі і Червоне Море у Синаї
Подорож до Єгипту: чим може здивувати ця країна, крім пірамід - фото 4

Гора і монастирі знаходяться на Синайському півострові, де мармурові, круті гори і коричневий пісок зустрічаються з чистими водами Червоного моря. На Синаї багато прекрасних пляжів і прибережних готелів, а такі види активного відпочинку, як дайвінг, дуже популярні серед любителів моря і гострих відчуттів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про піраміди у Єгипті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини