Головна Новини Дозвілля подорожі Українська авіакомпанія заявила про готовність відновити польоти: названо місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіакомпанія заявила про готовність відновити польоти: названо місто

Авіаперевізник з України направив лист до керівництва країни з проханням відновити авіаперельоти з одного українського міста.

8 серпня 2023, 12:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Директор авіаперевізника Air Ocean Airlines В’ячеслав Геріга, заявив, що його авіакомпанія готова здійснювати рейси з України. Відповідне прохання було направлене українській владі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Avianews.

Українська авіакомпанія заявила про готовність відновити польоти: названо місто

Український пасажирський літак. Фото з відкритих джерел

Геріга стверджує, що українська авіакомпанія могла б безпечно літати з Ужгорода. Компанія Air Ocean Airlines відправила лист до українського керівництва, де вказала, що аеропорт в Ужгороді відносно захищений зі сторони сходу Карпатськими горами. Крім того, він розмішений поблизу кордону зі Словаччиною. Таким чином після зльоту, літак потрапить у повітряний простір НАТО.

Якщо Україна не схвалить відкриття рейсів з Ужгорода, Геріга заявив, що Air Ocean Airlines почне працювати за кордоном через лізинг. Авіакомпанія буде здавати в оренду свої літаки разом з екіпажем для інших перевізників. Подібну практику використовують сьогодні інші українські авіаційні компанії, зокрема, Skyline Express, SkyUp та "Роза Вітрів".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що авіалоукостер Ryanair готовий запустити рейси з трьох українських міст до кінця року. Компанія розглядає два варіанти відновлення польотів з України. Перший — після закінчення війни, а другий — запуск невеликої кількості рейсів до кінця року. Ryanair вважає перспективними відновити польоти зі Львова, Одеси та Києва. Головна проблема — це забезпечення безпеки, однак української спеціалісти працюють з ізраїльськими експертами у цьому питанні.

Також "Коментарі" писали, що ведмідь втік з клітки пасажирського літака в аеропорту Дубая.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини