Головна Новини Дозвілля подорожі Ryanair готовий запустити авіарейси з трьох українських міст до кінця року
commentss НОВИНИ Всі новини

Ryanair готовий запустити авіарейси з трьох українських міст до кінця року

Україна працює з експертами з Ізраїлю щодо досвіду польотів цивільної авіації в умовах можливих атак безпілотників. Авіакомпанії готові почати літати з України до кінця року.

26 липня 2023, 16:10 comments1405
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Попри війну в Україні виконавчий директор Ryanair Майкл О’Лірі розповів, що перші авіарейси з України можуть відбутись до кінця цього року. Базовими містами відновлення авіасполучення з Україною стали Одеса, Львів та Київ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Інтерфакс-Україна".

Ryanair готовий запустити авіарейси з трьох українських міст до кінця року

Літак авіакомпанії Ryanair. Фото з відкритих джерел

Майкл О’Лірі розповів, що авіакомпанія Ryanair наразі розглядає два варіанти відновлення польотів з України. Перший, це коли війна закінчиться, тоді за словами виконавчого директора Ryanair сполучення буде розгорнуто за один або два дні. Іншим варіантом, який О’Лірі вважає найбільш вірогідним є запуск невеликої кількості рейсів до кінця цього року.

О’Лірі повідомив, що український уряд наразі співпрацює з ізраїльськими експертами, які діляться досвідом роботи авіації під час постійного воєнного напруження. Таким чином Ryanair має шанс почати літати з трьох українських міст до кінця року.

"Два аеропорти неушкоджені та готові запрацювати завтра. Вони є у Києві та Львові", - сказав Майкл О’Лірі та додав, що аеропорт в Одесі також буде доступний досить скоро".

Представник лоукостера Ryanair також назвав можливі напрямки, куди здійснюватимуться рейси: Краків, Лондон, Париж, Рим, Амстердам, Брюссель, Берлін, Мілан, Варшава та інші.

"Це буде близько 20 чи 25 європейських міст на рейсах з Києва, приблизно 10 — зі Львова, і наступні 5 міст — з Одеси", — заявив О’Лірі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французький міністр заявив, про готовність України до відкриття цивільних авіарейсів.

Також "Коментарі" писали про скіплагінг - лайфхак який ненавидять авіакомпанії, але допомагає туристам економити гроші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини