Головна Новини Дозвілля подорожі ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям

У такі місця без особливої підготовки краще не потикатися

5 серпня 2020, 03:25
Поділіться публікацією:

У світі існує безліч гарних і незвичайних місць, які привертають до себе увагу туристів. Але є пам'ятки, заради яких деякі мандрівники ризикують своїм життям. Добіркою екстремальних місць поділилося видання Adme.

ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям

Басейн Диявола (водоспад Вікторія)

Це природний басейн, розташований на краю знаменитого водоспаду Вікторія. Коли рівень води в річці досягає певної позначки в період з вересня по грудень, скелястий бар'єр утворює "басейн", який дуже люблять шукачі гострих відчуттів. Але купатися там можна тільки під наглядом провідника, інакше через необережність можна потрапити в бурхливу безодню Вікторії.

ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям - фото 2

Язик Троля

Це скелястий горизонтальний виступ на скелі Скьеггедаль (Норвегія). За своєю формою виступ нагадує язик, за що і отримав таку назву. Багато туристів ризикують своїм життям заради того, щоб піднятися на нього і зробити гарні фотографії.

ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям - фото 3

Колодязь Якова

Це одне з найнебезпечніших місць на планеті. Підводна печера діаметром 4 метри і глибиною близько 10 метрів знаходиться в Уімберлі, штат Техас. Колодязь Якова став популярним місцем для дайвінгу, навіть незважаючи на те, що тут загинули принаймні 8 дайверів за весь час.

ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям - фото 4

Хуашань

Це своєрідний атракціон для екстремалів, який знаходиться на горі Хуашань, майже в самому центрі Китаю. Стежка розташована на стрімкій скелі на висоті кількох сотень метрів і являє собою 3-4 дошки, скріплені між собою і прокладені вздовж гори.

ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям - фото 5

Плато Кьераг

Це місце популярне не лише серед туристів, але і серед спортсменів-екстремалів. Щорічно з вершини плато здійснюють стрибки близько 2-3 тисяч бейсджамперів. Місцеві скелі ідеально підходять для стрибків, тому популярність плато серед екстремалів цілком зрозуміла. Але високо в горах нерідкі сильні пориви вітру, так що, якщо ви не володієте досить стійкими і твердими ногами краще за все не ризикувати.

ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про наймістичніші місця планети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини