Головна Новини Дозвілля подорожі Перлина Європи: вагомі причини для подорожі у Мальту
commentss НОВИНИ Всі новини

Перлина Європи: вагомі причини для подорожі у Мальту

Мальта - маленька, але красива країна у серці Європі

10 лютого 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

Мальта — чудова країна, з унікальними пляжами і пейзажами. Мальта — ідеальний європейський відпочинок. Про вагомі причини, щоб відвідати цю країну, пише thetravel.

Перлина Європи: вагомі причини для подорожі у Мальту

Подорож до Мальти (фото з відкритих джерел)

Мальта — батьківщина доісторичних храмів, п'ятизіркових розкішних готелів, семи приголомшливих островів і теплих, доброзичливих місцевих жителів, Мальта повинна з'явитися у вашому списку, адже на острові є щось цікаве для кожного мандрівника.

Завжди сонячна погода  

Поглянувши на фотографії Мальти, ви зможете отримати уявлення про те, яка там погода. Подумайте про теплі та м'які умови, навіть у середині зими. Сонце, здається, постійно світить на Мальті, де близько 3000 сонячних годин на рік. Якщо ви приїхали з країни, де погода набагато більш похмура, Мальта дійсно буде здаватися раєм на Землі. За даними шведського Nomad, середньорічна температура становить близько 73 градусів за Фаренгейтом. Багато мандрівники вважають за краще відвідувати її взимку, коли температура ще тепла.

 Недорога подорож

Батьківщина божественних пляжів, історичних чудес і розкішних курортів. Але, насправді, відпочинок у цій країні не такий дорогий, як думає більшість людей. Наприклад, на Мальті, як правило, набагато дешевше поїсти в місцевих ресторанах, ніж у Британії.

У місті Валлетта є безліч безкоштовних визначних пам'яток, які можна відвідати, а також інші способи заощадити гроші, поки ви знаходитесь на острові. В цілому, Мальта — це досить доступне місце для відпочинку.

Неймовірні красиві пляжі  

Мальта не отримує і близько того визнання, якого вона заслуговує, коли справа доходить до її пляжів. Вони є одними з кращих у світі і обов'язкові для будь-якого любителя пляжу. За даними місцевих жителів, всі 12 пляжів на острові Мальта сертифіковані Блакитним прапором. В принципі, вони гарантовано мають фантастичні зручності, а також хорошу якість води й доступність.

На Мальті є відокремлені пляжі, які пролітають під носом у більшості туристів, а також суперпопулярні, де ви знайдете дивовижні ресторани і відмінну атмосферу. Який би Пляжний відпочинок ви не шукали, ви знайдете його на Мальті.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що найдешевші острови, про які ви раніше не чули.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини