Головна Новини Дозвілля подорожі Подорожі по всьому світові: найдешевші острови, про які ви раніше не чули
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорожі по всьому світові: найдешевші острови, про які ви раніше не чули

Є кілька островів, де можна чудово відпочити

7 лютого 2022, 23:55 comments1152
Поділіться публікацією:

 Відвідування островів, безсумнівно, обходиться дорожче, ніж прогулянка по самому місту. Ідея відпочинку на острові вже була затаврована як розкішний пляжний відпочинок, про який деякі туристи замислюються двічі. Але подорож на острів не обов'язково повинна бути дорогою.  Про недорогі острови, пише thetravel.

Подорожі по всьому світові: найдешевші острови, про які ви раніше не чули

Острів Іос, Греція (фото з відкритих джерел)

Острів Іос, Греція
Подорожі по всьому світові: найдешевші острови, про які ви раніше не чули - фото 2

Греція — це не тільки розкішні пляжні курорти. Туристи чіпляються за перлину Егейського моря — острів Іос. Там є не тільки красиві пляжні містечка, але й веселе нічне життя. У місті діє безліч варіантів для розміщення, і ціна починається від 15 доларів за ніч. Відвідування острова обійдеться дорожче в пікові сезони. А раннє бронювання принесе набагато більше користі туристам.

Острів Сифнос, Греція
Подорожі по всьому світові: найдешевші острови, про які ви раніше не чули - фото 3

Острів Сіфнос вважається одним з найдешевших островів в Європі, але при цьому служить скарбницею. З Афін найбільш зручним видом транспорту на невеликий острів Сіфнос є пором в Камаресі. Крім прекрасних піщаних пляжів, там також прокладено кілька пішохідних маршрутів. Він також відомий виробництвом чудових сувенірів ручної роботи. Також поруч знаходиться рибальське село, що недалеко від пляжу Фарос.

Ісла Холбокс, Мексика
Подорожі по всьому світові: найдешевші острови, про які ви раніше не чули - фото 4

Острів Холбокс-ідеальне місце для більш спокійного відпочинку. Острів відомий тим, що на ньому "немає автомобілів", і єдиними стандартними видами транспорту тут є автомобілі для гольфу і велосипеди. Острів Холбокс може багато чого запропонувати; він багатий морським біорізноманіттям і водними істотами. Туристи можуть відвідати Мангровий заповідник і поспостерігати за китовими акулами. Крім того, деякі види фламінго буквально прогулюються по острову. На острові Ісла-Холбокс також можна побачити гарний захід сонця та вуличне мистецтво.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на англійський острів шукають короля, бармена та екскурсовода в одній особі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини