Головна Новини Дозвілля подорожі Павук вкусив чоловіка та відклав у нього свої яйця: біологи пояснили ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Павук вкусив чоловіка та відклав у нього свої яйця: біологи пояснили ситуацію

Шокуюча розповідь британського туриста якому павук відклав яйця в ногу під час подорожі по Європі.

3 грудня 2023, 14:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський турист разом з дружиною відправився у весільну подорож до Франції. Під час морського круїзу Колін Блейк помітив, що його палець на нозі став фіолетового кольору. Британець звернувся до лікарні, де йому повідомили про укус павука, який відклав яйця в ногу. Однак історія Блейка на цьому не закінчилась та стала ще більш неймовірною.

Павук вкусив чоловіка та відклав у нього свої яйця: біологи пояснили ситуацію

Чоловік стверджує, що павук відклав яйця в його ногу. Фото з відкритих джерел

Колін Блейк розповів BBC Scotland про неймовірний випадок з павуком. За його словами, дружина вважала, що він натер ногу новими босоніжками, однак в лікарні лікарі йому розповіли про "жахливу правду" — перуанський павук-вовк вкусив його та відклав яйця в палець на нозі. Лікарі про це дізнались, коли розрізали палець і звідти нібито витік гній та яйця павука.

Курс антибіотиків допоміг Коліну одужати, однак історія на цьому не закінчилась. При повторному огляді через чотири тижні в його нозі знайшли "чужорідне тіло". За словами британського туриста одне з яєць лишилось у його нозі, а павук вибрався з нього та прогриз шлях на зовні.

Інцидент з павуком, який вкусив людину та відклав яйця облетів світ та був опублікована багатьма виданнями. Однак ця неймовірна історія обурила біологів. 

"Павуки не відкладають яйця в інші організми. Ні в людей, ні в будь-які інші організми. Історія справді мене дуже розлютила. Вона обурливо неточна", -  сказала еволюційна біологиня Лена Грінстед, яка вивчає павуків в Університеті Портсмута.

Інша експертка з павуків та професорка еволюційної біології Сара Гудакр також критично висловилась про історію з павуком. За її словами лікарі часто можуть неправильно діагностувати порізи та подряпини як укуси павуків. Сара Гудакр пояснює, що павук-вовк мешкає у Європі і його отрута цілком безпечна для людини. Таким чином, історія про те, що павук відклав в палець на нозі не відповідає дійсності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найкращі країни світу, які варто відвідати за життя.

Також "Коментарі" писали про пару, яка під час подорожі зняла на камеру істоту. Вони вважають її бігфутом або сніговою людиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини